2789

واى دارم ميتركم فقط دارم اشك ميريزم 

سه ساله باهميم 

يك سال هم هست كه به خانواده هامون گفتيم بعد مادرش گفت چندماه ديگه ميايم خواستگارى الان يك سال شد ولى خبرى نيست ! چندبار هم چهارتايي باهم رفتيم رستوران بدون پدرامون 

مامانش ماهى يبار اينا بهم زنگ ميزنه و حالمو ميپرسه 

خودمون هم دوتايي شايد هر ده روز يبار بريم رستوران يا دور بزنيم 

البته تو اين يه سال كه خانواده هامون در جريانن همو ميبينيم اون دو سال اصلا فقط چت ميكرديم و مجازى بود 

چند روزه حس ميكنم ديرتر جواب ميده 

كمتر حرف ميزنه باهام 

امروز گفتم كه يه مدلى شدم حس ميكنم دور شديم از هم 

گفت اره منم همين فكرو دارم 

گفت تو تو اين سه سال براى بهتر شدن رابطمون چيكار كردي ،كاملا اصلا همو نميشناسيم و صدتا چيز ديگه 

تا حالا هم رابطه ج ن س ى نداشتيم مطمنم اونم نميخواد

فقط ميگه چرا نمياى بريم باغ باهم مثل راحت بشينم و حرف بزنيم .

بهم بگين چيكار كنم بخدا حالم بده ذهنم داغون 

اصلا نميدونم بايد چيكار كنم باهاش كجا ها برم 

كه رابطمون خوب باشه 

بعد به خودم ميگم شايد الكى داره اعتماد به نفستو پايين مياره حس ناكافي بودن ميده 

سن جفتمون هم ٢٣هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باهاش حرف بزن  بگو من خیلی دوست دارم نمی‌خوام رابطه مون خراب شه ازت کمک می‌خوام  چیکار ...

گفتم امشب 

ميگه بشين فكر كن بايد چيكار كنى

قرار شد فردا بريم حضورى حرف بزنيم 

من حس ميكنم بلدٍ نيستم يكم سياست زنانه و لوندى رو 

تا حالا يبار نرفتيم خريد 

يا نگفتم براى من مثلا يه پفك بخر هيچى نخواستم ازش اصلا نميدونم چى درسته چى غلطه 

بهش بگو بیاد خواستگاری بعد میتونیم بیشتر باهم آشنا بشیم اصلا اصلا قبلش باهاش باغ اینا نرو که صد در صد داستان میشه حالا تو پارک نمیتونه بشناسه مراقب رفتارش باش که به نظرم خطریه و اینکه مامانش هم در جریانه اصلا کافی نیست حتما باید پدر شما در جریان باشه 

بهش بگو بیاد خواستگاری بعد میتونیم بیشتر باهم آشنا بشیم اصلا اصلا قبلش باهاش باغ اینا نرو که صد در ص ...

پدرامونم ميدونن ولى نديدن همو 

نه دل خودمم نيست كه برم 

ميگه من رابطه نميخوام ولى حداقل بتونم يبار راحت ب غ ل ت كنم 

بيرون ميريم از اينكارا نميكنه خجالت ميكشه شايد تو ماشين فقط يه ب و س ى چيزى بكنه 

واقعا رفتاراش تا الان اينطورى نبود ولى شايدم من خودمو گول زدم 

ببین اصلا استثنا نداره ازدواج کردن با یه پسر تو این سن اشتباه محضه من یکی حاظر نیستم با کمتر از سی ازدواج کنم حالا تو خودت باید بسنجی شرایطت رو

ببین اصلا استثنا نداره ازدواج کردن با یه پسر تو این سن اشتباه محضه من یکی حاظر نیستم با کمتر از سی ا ...

اخه بيشتر دوستام با هم سن خودشون ازدواج كردن و خداروشكر خوب هم هستن

پدرامونم ميدونن ولى نديدن همو  نه دل خودمم نيست كه برم  ميگه من رابطه نميخوام ولى حداقل ...

میخواید همدیگه رو بشناسید نیازی به بغل و بوس نیست و تو آشنایی صددر صد اشتباهه و بیشتر از همه به شما ضربه میزند اگه ختم بله ازدواج نشه که آسیب روحی میبینی اگه بشه هم بعد ازدواج همسرت بهت شکاک میشه که ممکنه کس دیگه ای رو هم ببوسید و بغل کنی و فلان ارزش خودت رو حفظ کن مراقب خودت باش

دوست عزیز من هیچکسیو قضاوت نمیکنم مواظب باش اتفاق یلحظه میوفته

بله من خودمم كاملا موافقم به خاطر همونم نميرم هيچ وقت حتى اگه منجر به كات شدن بشه 

به نظرت واقعا منو بخواد اگه نرم ول ميكنه؟