2777
2789
عنوان

شبتون بخیر خوبید

650 بازدید | 165 پست

امشب انقدر حالم بده دقیقا شده مثل ماه پیشم که خودکشی کردم دارم دیوانه میشم چرا خدا راحتم نمیکنه دعا کنید امشب دیگه بیدار نشم 

میخوام بزار برم جایی که خلوت باشه کسی نباشه هیچ آدمی نباشه میشناسی. 

یک پسر داغون هستم که پیر شدم از زندگی خسته 😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

خسته نباشی پسرم ،زندگی همینه سخته،حالا خودتو نکش که اونطرف بدبخت تر نشی ..اینجا که زندگی نداریم حداقل اونور داشته باشیم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

۳ ساله میخواید خودکشی کنید

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده اما

به نظرم وقتشه به جای خودکشی و فرار کردن دنبال راه حل باشی

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی

۲۴ سالته؟ بخاطر مشکلات جسمی ناراحتی؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
بپرسم چیشده یا فضولیه؟

غم سر تا سر افسردگی شکسته از کودکی افسردگی 

بغض اشک دیوانگی حال خراب که دلم میخواد فردا صبح بیدار نشم 

فردا صبح بزنم بیابون کسی پیدام نکنه کلی قرص بخورم 😔

خسته نباشی پسرم ،زندگی همینه سخته،حالا خودتو نکش که اونطرف بدبخت تر نشی ..اینجا که زندگی نداریم حداق ...

چی بگم ۴ بار تاحالا خودکشی داشتم همین الان کلی قرص دارم که دلم میخواد اگه صبح بیدار شدم زنده بودم باز خودکشی کنم 

به اون دنیا اعتقاد خاصی ندارم فقط میخوام دیگه به دنیا نیام

غم سر تا سر افسردگی شکسته از کودکی افسردگی  بغض اشک دیوانگی حال خراب که دلم میخواد فردا صبح بی ...

چند سالته ؟

میدونم سختی کشیدی 

سخنی کشیدیم همه همهههه ولی ما قوی تر از این حرفاییم شمام فکر نکنم انقدر ضعیف باشی میتونی مشکلاتتو حلش کنی فقط بجای افکار چرت وپرت سیانور و قرص و خودکشی به حل مشکلاتت فکر کن حتی اگه یه قدم کوچیک هم باشه برا حل کردنشون بازم خوبه 

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
از سیاهی به سیاهی رسیدم خستم داغون  دیوانگی تمام سر تا پا افسردگی شدید

تو خیلی نا امیدی..... چرا خب؟

نا امید نباش رفیق... نیس بالاتر از سیاهی رنگ....تهش همینه...برای بهتر شدن شرایط تلاش کن تو میتونی نگو نمیتونم و افسردم... تو میتونی اینو مطمئن باش😊

۳ ساله میخواید خودکشی کنید امیدوارم خدا به دلت آرامش بده اما به نظرم وقتشه به جای خودکشی و فرار کر ...

۳ سال خودکشی میکنم ماه پیش ۴ رومین خودکشی ام بود 

و الان انقدر حالم بده دلم میخواد با تمام وجود صبح بیدار نشم 

بیدار شم مجدد خودکشی خدایا خلاصم کن بسه😔