2777
2789
عنوان

دوست به شدت سمی و حسود

1396 بازدید | 87 پست

سلام دوستان من چند وقت پیش زنگ زدم دوستم داشتیم حرف میزدیم بعد من کمرم درد میکرد بین حرفام گفتم آخ لعنت به این زندگی بعد گفت آره بهت حق میدم خودتو میبینی همسن و سالای خودتو میبینی حق داری اینجوری بگی بعد چون من حالم بد بوداصلا هنگ کردم نفهمیدم منظورشو گفتم من پ.ری.ودم کمرم درد میکنه لعنت به این دوره بعد دیگه هیچی جوابش رو ندادم میخواستم بدونم الان چکار کنم تا جوابشو بدم استوری بزارم یا زنگ بزنم بگم منظورت چی بوده؟

میدونید آخه من فوق دارم چند ساله ازدواج کردم کارمند ارگان دولتی هستم زندگیم خیلی از اون موفق تره در صورتی که اون بنده خدا هنوز ازدواج نکرده لیسانس هم نگرفته و تو داروخونه کار میکنه از هر نظر من ازش بهترم (اصلا آدمی نیستم که بگم بهتر و سر ترم اینو گفتم که بدونید اوضاع از چه قراره) حالا نمیدونم منظورش چی بود که گفت خودتو میبینی بقیه رو میبینی حق داری بگی لعنت به زندکی بنظرتون چکار کنم مطمئنم تیکه ای که انداخت منظورش با شوهرم بوده چکار کنم که بسوزونمش خیلی به شوهرم حسادت میکنه تاحالا چندبار تیکه انداخته ولی جوابی ندادم توروخدا بگید چکار کنم دارم روانی میشم

شاید مثلا تیکه انداخته که تو دیگه ناله نکن تو که زندگیت خوبه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اون استوری ها مدل تازه عروس دامادا بزار, یا استوری خودم پز واس اقاییی 😁😂😂دیگه خیلی میخایی تخریب کنی برو شمارشو دسشویی مردان تو به پارک شلوغ بنویس به عنوان خالللللله شادونه 😂😂

...What the fu                                                      

اووووه،  الان که هرچی بگی خیلی دیره،  باید همونوقت جواب میدادی. 

یکبار دیگه موقعیت جور کن،  باهاش حرفی شو اگر چیزی گفت اینبار حرف اماده داشته باش 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
یعنی واقعا آدم مریضیه هر سری یه تیکه میندازه بهم

توام تخریبش کن برو دارخونه که کار میکنه باهات سلام علیک کرد گرم گرفت بگو زیاد وقت ندارم برو یه بسته فلان چیز بیار برم 

...What the fu                                                      

بنظرم جوری که به در بگی دیوار بشنوه.... باهاش همصحبت شدی بگو...  چندوقت پیش داشتم با فلانی (یه شخص خیالی)  صحبت میکردم،  بیشعور برگشته به من همچین چیزی میگه. حالا زندگی خودش آینه عبرت دیگرانه ها حسود بدبخت،  به من اینجور میگه... 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
توام تخریبش کن برو دارخونه که کار میکنه باهات سلام علیک کرد گرم گرفت بگو زیاد وقت ندارم برو یه بسته ...

برا تولدش بردمش کافه بهترین تولدو براش گرفتم یه استوری نزاشت تشکر کنه بعد دیروز به یکی از دوستاش رفته قدم زده از راه رفتنشون استوری گذاشته حقیقتا سگ گل بگیره درِ دهنشو