2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه ای که با شناخت شروع نشه با شناخت تموم میشه.

شناخت قبل از رابطه رو خیلی خیلی جدی بگیرید.

متناسب با ظرفیت و شناختی که از خودتون دارید به خانواده شوهر خوبی کنید و انتظار جبران نداشته باشید.چون این محبت هیچوقت اونطوری که توقع دارید بهتون برنمی‌گرده و باعث کینه و دشمنی میشه.

و اینکه به خانواده ی طرف مقابل خیلی دقت کنید،هر فرد هویت و شخصیت خودش رو عمدتا از خانواده دریافت میکنه و این نکته ی خیلی مهمیه. 

یک شخص باید خیلی روی خودش کار کرده باشه تا بتونه شخصیت سالمی مستقل از خانواده و آسیب های خانوادگیش داشته باشه

ازدواج نکنید

قبل ازدواج رمان نخونید

هیچ کس بعد یه مدت که سهله بعد ۱۰۰سال هم هیچ تغییری توی عادت ها و.اخلاقش ایجاد نمیکنه 

پس به امید عوض کردنش ازدواج نکنید

و.در اخر هم توصیه م اینه که ازدواج نکنید😆😆😆

ازدواج نکنید قبل ازدواج رمان نخونید هیچ کس بعد یه مدت که سهله بعد ۱۰۰سال هم هیچ تغییری توی عادت ها ...

با ازدواج نکنید شروع کردی و با ازدواج نکنید تموم کردی😁

با این بخش صحبتتون که کسی بعد از ازدواج تغییر نمیکنه موافقم. هرگز به امید تغییر کسی باهاش ازدواج نکنید خواهشا خواهشا خواهشا😬