2777
2789

من خودم هم نزدیکش میشم منو پس میزنم اصلا میلی به من داره باید ببخشید ما اصلا کنارهم نمیشینبم هیچ حسی به من داره میتونن دلیلش درگیری فکری باشه توروخدا راهنماییم کنید دارم کم میارم هرکاری کردم بی تفاوت تر شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم متن تاپیک مشکل داشت 

شما بی میل هستی یا شوهرتون؟؟؟

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

واقعن نمیدونم باید با کی مطرح کنم وحلش کنم دیگه خجالت میکشم ازخودم میترسم با دوتا بچه زندگیم نابود بشه چون روز به روز سردتره وباهاش هم راجع به این موضوع حرف میزنم چیزی نمیگه فقط داد میزنم وحرفای دیگه ای رو میاره وسط 

دارم دیوونه میشم هزار جور فکرتو سرمه.

خودم هم علاقه ای به رابطه ندارم فقط نگرانم چون تو زندگی زناشویی وقتی رابطه نباشه عشق و علاقه تموم میشه 

سر زایمان اولم اینطوری نبود

گاهی مشکلات اقتصادی و مالی یا کاری فشار و استرس همه باعث بی میلی میش

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
منم سه ماهه زایمان کردم خیلی سرد شده قبلا هم سرد بودااا ولی نه به این شدت  تو به خودت میرسی؟

تایمدت قبلو بعد زایمان ک رابطه نیس طبیعیه..اماانگار مرد عادت میکنه..

من شوهرم بااینکه خیلی گرمه اینجوری شده بود شایدم چون سرش شلوغ بودو گرفتاربچه بودیم انگار کلا فراموش کرده بود..خودم ناراحت بودم ن بخاطر رابطه چون سردمزاجم..امااونکه نباشه فک میکنم محبتش،کم شده.

یبار بش گفتم..گفتم مث قبل نیسیا اینا...

بعد خوب شد..ب روال عادی برگشتیم

باید باهاش صحبت کنید