2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خستم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 44 پست
خودش خسته میشه زندگی ب خودش سخت تر میگذره اگه خییییلی دوسش داری براش کادو بخر گل بخر شاید دلش باهات ...

ممنونم از راهنمایت 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب برو اینقد برو.تا بیشتر بهت بی احترامی کنه

😂😂😂😂

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

تا دعوت نشدی نرو تولدش،شد دقیقا همینکار انجام بده

من انقد اس🌹دنبال کادو‌ کیکم از الان براش😂

من انقد اس🌹دنبال کادو‌ کیکم از الان براش😂

خوب کاری میکنی اونوقت مادرشوهرت همین الان میفهمه هر چی بلاسرت بیاره تو باز مهربونی  و بفکر یه راهکار اساسی میگرده که خوردت کنه

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

مادرشوعرم زن خوبیه ولی خیلی پیگیر زندگیمه

دیروز جمعه شوهرم هفت صبح با دوستش رفت کاری داشتن تا ظهر هفت صبح دم در درو باز کرده ببینه کجا میرم دیدشون بوقم زدن بش دوسشم دیده 

دوباره بچت خواهرشوهرم خونم بوذ ظهری رفت شنیدم آرومم پرسید دایی نیومد بعد که گفتش نه زنگ زد به خودم حامد کجا رفته با کی رفته منم اسمشو گفتم ولی نگفتم برا چه کاری دوباره شب شوهرمو دیده گفتش کجا بودی چه کردی شوهرم گفتش تو که صبح دیدی از زنمم پرسیدی دیگه چته دوباره راضی نشد روز بعد از بچمم پرسیده بابات دیروز کجا بود 😳😳😳😳😧😧😧😩. پسرم جواب سر بالا ذاد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
من دلم میخاد باهاش دوست باشم‌واقن اصن درک نمیکنم چرا دوس داره اذیتم کنه

چرا باید با مادر شوهر دوست باشی...مگه مادر شوهر باید چیزی غیر از مادره شوهر  باشه..عزیزم برای اینکه بتونی در آینده زندگی خوب و خوش داشته باشی یه سری خطوط قرمز برای روابط خودتو مادرشوهرت ایجاد کن ..صمیمی نشو...تجربه ثابت کرده

خوب کاری میکنی اونوقت مادرشوهرت همین الان میفهمه هر چی بلاسرت بیاره تو باز مهربونی  و بفکر یه ر ...

کاشکی خدا ب قلبش ارامش بده بفهمه من نمیخام دشمنش باشم

مادرشوعرم زن خوبیه ولی خیلی پیگیر زندگیمه دیروز جمعه شوهرم هفت صبح با دوستش رفت کاری داشتن تا ظه ...

این دیگه پیگیر نیست داره بازجویی میکنه ازتون 😆

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

مادرشوعرم زن خوبیه ولی خیلی پیگیر زندگیمه دیروز جمعه شوهرم هفت صبح با دوستش رفت کاری داشتن تا ظه ...

یا خدا چقد پیگیر

چرا باید با مادر شوهر دوست باشی...مگه مادر شوهر باید چیزی غیر از مادره شوهر  باشه..عزیزم برای ا ...

ممنون از راهنمایت

این دیگه پیگیر نیست داره بازجویی میکنه ازتون 😆

بخدا باز پرس ها هم اینجور نیستن 😩😩😩

جالبه اینه بعد ظهر همون روز همون دوست شوهرم برامون یه جعبه میوه آورد ولی شوهرم زود اومده خونه مادرشو ندید ندید اصلا چی تو دستش بوده این انگار مونده تا ماشین دوستشان دیده فهمیده کی بوده

یه دستی زده  از پسرم پرسید فلانی چی براتون آورد بچمم گفته وی بودن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
بخدا باز پرس ها هم اینجور نیستن 😩😩😩 جالبه اینه بعد ظهر همون روز همون دوست شوهرم برامون یه ...

وای ت یه ساختمونید؟