2777
2789

استا تب دخترمو پایین نمیاره پروفن میدم دمای بدنشو خیلی میاره پایین پس من چه غلطی بکنم الان دمای بدنش رو ۳۴ هستیکساعت پیش پروفن دادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من هم لرز میکرد پروفن میدادم. اگر تبش بالاس شیاف استامینوفن بذار براش

جواب نمیده عزیزم فقط دو ساعت تبشو میاره پایین تازه به حد نرمالم نمیرسونه و خیلیم دیر روش اثر میکنه

آره استا ها بی اثرن انگار شیافم دیر اثر میزاره.لعنت ب تب دخترم تب میکنه من سکته میکنم.تازه مریض شده دختر منم دوبار بردم دکتر هی آمپول

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
جواب نمیده عزیزم فقط دو ساعت تبشو میاره پایین تازه به حد نرمالم نمیرسونه و خیلیم دیر روش اثر میکنه

پس پروفن رو کمتر بهش بده

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

زنگ بزن اورژانس بپرس

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
یه چیز دیگه. یه دکتر به من گفت وقتی تب کنترل نمیشه هر ۴ ساعت یکبار استا بدید یکبار پروفن. من از این ...

منم همینکارو میکنم عزیزم چهرساعت قبلش شیاف استا گذاشتم الان پروفن دادم تا نوبت بعد که خوابه راحت شیاف بذارم 

منم همینکارو میکنم عزیزم چهرساعت قبلش شیاف استا گذاشتم الان پروفن دادم تا نوبت بعد که خوابه راحت شیا ...

انشاله خوب بشه همگی راحت بخوابین.من بچم تب کردنی بیخواب میشیم همگی

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه