2777
2789

.

خدایا خودت مواظب پسر کوچولوم و نی نی تو راهیم باش امیدم فقط به تو هست 🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوق فوق فوق فوق فوق فوق العاده مجرب

✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻👇👇👇👇👇

ختم ۷روز بگیرید❌✋🏻

۱۰۰صلوات+یک سوره حمد+۱۱سوره توحید

ختم هدیه میکنید به حضرت نفیسه خاتون

این ختم در عین سادگی معجزه می‌کند و بسیار فوری عمل می‌کند توصیه میکنم همه این ختم را بگیرید فوق مجرب است✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺

✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷↓

https://eitaa.com/joinchat/3326345691C731e6272b6

•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

فوق فوق فوق فوق فوق فوق العاده مجرب ✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻👇👇👇👇👇 ختم ۷روز بگیرید❌✋🏻 ۱۰۰صلو ...

خدا کنه از این بیمارستان مرخص بشم 

حتما انجام میدم 

فوق فوق فوق فوق فوق فوق العاده مجرب ✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻👇👇👇👇👇 ختم ۷روز بگیرید❌✋🏻 ۱۰۰صلو ...

عزیزم برای کسی که تازه ازدنیارفته چی ثوابه بخونم

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔

من دوشنبه خونم سفره رقیه دارم ایشالله خودش بادستای کوچولوش بچتو شفا بده خدا تورا به آبروی زینب به بی قراری رقیه به غیرت عباس به حرمت مویزسفید ارباب هردستی که بسویت بلند شد دست خالی برگردان 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
من دوشنبه خونم سفره رقیه دارم ایشالله خودش بادستای کوچولوش بچتو شفا بده خدا تورا به آبروی زینب به بی ...

ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده مرسی که دعام کردی

عزیزم برای کسی که تازه ازدنیارفته چی ثوابه بخونم

از حضرت امیرالمؤمین(ع) در زیارت اهل قبور روایت شده است که فرمودند: به هنگام ورود به قبرستان بگویید: بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اَلسَّلامُ عَلی اَهْلِ لا إِلهَ إلاَّ اللهُ مِنْ أَهْلِ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ یا أَهْلِ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ بِحَقِّ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ کَیْفَ وَجَدْتُمْ قَوْلَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ مِنْ لا […]

همچنین در زیارت اهل قبور روایت شده است که امیرالمؤمین(ع) فرمودند: به هنگام ورود به قبرستان بگویید:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ

اَلسَّلامُ عَلی اَهْلِ لا إِلهَ إلاَّ اللهُ مِنْ أَهْلِ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ یا أَهْلِ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ بِحَقِّ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ کَیْفَ وَجَدْتُمْ قَوْلَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ مِنْ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ یا لا إِلهَ إِلاّ اللهُ بِحَقِّ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ اِغْفِرْ لِمَنْ قالَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ وَحْشُرْنا فی زُمْرَهِ مَنْ قالَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهِ وَلِیٌّ وَلِیٌّ الله

رسول خدا(ص) که فرمود هرکه این دعا را بخواند حق تعالی ثواب پنجاه سال عبادت به او عطا فرماید و گناهان پنجاه سال او را و پدر و مادرش را بیامرزد.

دعایی که دیگر باید در قبرستان خوانده شود

از حضرت رسول (ص) مروی است که هر در قبرستان بگوید:

الهَ الاَّ اللهُ وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ لَهُ الْمَُلْکُ وَ لَهُ الْحَمْدُ وَ هُوَ عَلی کُلَّ شَْیءٍ قَدیر

خدا کل آن قبور را و بیامرزد گوینده این کلمه را و بنویسد برای او هزار هزار حسنه و بیامرزد از او هزار هزار گناه و بلند کند برای او در بهشت هزار هزار درجه.

دعای سفارش شده که بر سر قبر خوانده می‌شود

حضرت صادق(ص) مردگان را زیارت کنید که ایشان خبر می‌شوند و به شما انس می‌گیرند و چون به نزدیک به قبر بروید بگوید:

الَّلهُمَّ جافِ الاَْرْضَ عَنْ جُنُوبِهِمْ وَ صاعِدْ اِلَیْکَ اَرْواحَهُمْ وَ لَقَّهِمْ مِنْکَ رِضْواناً وَ سکِنْ اِلَیهِمْ مِنْ رَحْمَتِکَ ما تَصِلُ بِهِ وَ حْدَتُهُمْ وَ تُوْنِسُ بِهِ وَحْشَتَهُمْ اِنَّکَ عَلی کُلَّ شَیءٍ قَدیر.

از حضرت محمد امام محمد باقر (ع) هر که سوره (انا انزلناه) را نزد قبر مومنی بخواند هفت مرنبه حق تعالی ملکی را بفرستد که عبادت الهی کند نزد بر او و ثواب عبادت آن ملک را برای میت بنویسند و چون از قبرش محشور شود به هر ترسی از ترس‌های قیامت که برسد حق تعالی به سبب آن ملک آن هول و ترس را از او دفع کند تا داخل بهشت شود.

از حضرت رسول اکرم (ص): هر که بر قبرستان بگذرد یازده مرتبه سوره (قُل هُوَ اللهُ اَحَد) بخواند و ثوابش را به مردگان آن قبرستان ببخشد به عدد آن مردگان اجر او ثواب یابد.