2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوگر پولدار

بابای پولدار 

شوهر پولدار 

مامان پولدار 

و ‌...

باید به این درک برسیم که وقتی یک زن پوشش ازاد دارد ، هرزه نیست ، دنبال همسر دیگران نیست ، دنبال دیده شدن نیست ، عقده ای نیست ، بی خانواده نیست ، اهل دروغ و ناپاکی نیست و ...    طبق امار ها ۲۰۲۲ , 60 درصد مسلمانان جهان حجاب سر دارند که لازم به ذکر است  که درصد زیادی از ان ها از سر اجبار است پس می توان فهمید کسی که پوشش ازاد دارد ، می تواند مسلمان باشد ، دقیقا مثل زنان سرزمین عربستان و لبنان و فلسطین و امارات و ...  .  پس لطفا به این درک برسیم که از روی پوشش ، کسی رو قضاوت نکنیم

آرایشگری الان درآمدش از درس خوندن بیشتره.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

شوهر پولدار 

در کوتاهترین زمان ممکن

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
دكتر زنان  رسما ك مفت خورن بخدا 😂

🥸

باید به این درک برسیم که وقتی یک زن پوشش ازاد دارد ، هرزه نیست ، دنبال همسر دیگران نیست ، دنبال دیده شدن نیست ، عقده ای نیست ، بی خانواده نیست ، اهل دروغ و ناپاکی نیست و ...    طبق امار ها ۲۰۲۲ , 60 درصد مسلمانان جهان حجاب سر دارند که لازم به ذکر است  که درصد زیادی از ان ها از سر اجبار است پس می توان فهمید کسی که پوشش ازاد دارد ، می تواند مسلمان باشد ، دقیقا مثل زنان سرزمین عربستان و لبنان و فلسطین و امارات و ...  .  پس لطفا به این درک برسیم که از روی پوشش ، کسی رو قضاوت نکنیم
شوهر پولدار  در کوتاهترین زمان ممکن

پیام اول منو ببین😅🤣

دكتر زنان  رسما ك مفت خورن بخدا 😂

آره طرف۱۱سال درس خونده۴سال طرح رفته از صبح تا شب تو مطب و بیمارستان جون میکنه کمر و گردن براش نمونده ک شما بیاید بهش بگید مفت خور

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
پیام اول منو ببین😅🤣

دیدم لایک هم کردم 

یادمه بچه بودم مامانم ازم می پرسید می خوای چیکاره بشی می گفتم می خوام پولدار بشم   الان که فکر می کنم خیلی تنبلم برای پولدار شدن 

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
آره طرف۱۱سال درس خونده۴سال طرح رفته از صبح تا شب تو مطب و بیمارستان جون میکنه کمر و گردن براش نمونده ...

توچرا فشار ميخوري 

چيزي ك خودم با چشم ديدم حرفشو ميزنم ن چيزي ك شنيدم رو 😂

حوصله ندارم ولم كنيددد💀