2777
2789

من عاشق بابامم خیلی دوستش دارم بچگیامم خیلی بابایی بودم ولی از دست رفتاراش خسته شدم جدی  هرچی فوبیا و وسواس و.. اینا گرفتم به خاطر بابامم بوده. دوسال پیش کلاس زبان میرفتم بعد کرونا گرفتیم خیلی خرج دوا دکتر و بیمارستان شد دیگه بعد اون کلاس زبان ول کردم. الانم خیلی پول نداریم که برم کلاس های مختلف. ولی بابام هی میگه چته تو چرا شکل افسرده هایی چرا کلاس نمیری چرا بیکاری تو خونه همسن هات هم شاد شنگول از این کلاس به اون کلاس. همشون همه چیز بلدن.  منم گفتم باشه خوب منم میرم کلاس. بعد مامانم که بهش میگه پول کلاس بده ببرمش کلاس زبان و گیتار به روش نمیاره میگه الان شرایط مالیم خوب نیست ندارم بدم 🥴🥴 امروز دوباره کلی داد زد که چرا همش تو خونه ای برو کلاس تفریحی. چرا غم تو چشاته. کسی هم نمیتونه بگه چون خودت پول نمیدی ادم دیکتاتور و غیر منطقیه بد میشه برای خودمون. 🤦

همین به خدا ننه بابا ایرانی یعنی همین😂😂 بدون هیچی انتظار لارج بودن از آدم دارن 

بیشتر از این ناراحتم که حس میکنم همه دارن خوش میگذرونن و درحال رسیدن به قله های موفقیتنن منم که نشستم وسط یه اتاق چهار متری صبح تا شب☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۰درصدمشکلات روحی روانیمون بخاطر خانواده هامونه

ببین گلم اگه میتونی برو عصو کتابخونه بشو کتابای خوبی داره سالن مطالعم داره

تو یوتیوب و اینستا کلی اموزش انلاین داره

اگه میتونی کلاس ارایشگری برو ک بعدا درامد داشته باشی یا اگه پولشو ندارین برو کمک دست ی ارایشگر کار کن هم یادمیگیری هم حوصلت سر نمیره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎