2777
2789
عنوان

شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 23 پست
خداکنه تمومش کنه چون واقعا مدرکی ندارحرف حتی صدام داشتحرف باشه خودش جرمه ظبط صدا

ضبط صدا جرم نیست ولی اگه باشه تو اون ضبط کلی فحش داده خودش .اونو نمیاد بزاره که پای خودش گیره بعدهم بعیده اصن اون موقع ضبط کرده باشه میخواد دو نفرو بیاره بگه جلو اینا بهم توهین کردی و توهم انکار کن همه چیو 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جرم چی میشه؟ جذاب نوشته بود 50تومن تا 100تومنه..درسته؟ 

اون رفته به جرم توهین و قذف ازت شکایت کرده . نه دو میلیونه . اصن رای نمیاره بابا میخواد استرس بده اذیت کنه. کوتاه نیا در مقابلش

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نه اشتباه گفتم حداکثر ۱ تومنه  اگه اون واژه زشت باشه کلا فرق داره می دونید کدومو میگم

ببین من کلا اون حرفو نزدم اونم اومد محل کارم کلی فوش داد رفت و اینکه اون شاهدیم نداره واسه اثباتش و من اون کلمرو واقعا نگفتم