ارد نون سنگك يه ليوان
شكر يكي و نصفي ليوان
گلاب ٣/٤ليوان
عرق هل ١/٥ليوان
دم كرده زعفران و هل غليظ ١/٣ليوان
اب يك ليوان
روغن ١/٣ليوان بهتره روغن ارده باشه نبودم مورد نداره
ارد رو تفت بده كه خاميش بره و كرمي رنگ بشه البته مداوم بايد مخلوطش كني كه نسوزه
همزمان شكر و اب رو بزار رو بار
برا دم كرده هل و زعفران سه ساعت بايد رو كتري درحال قل باشه تا خوب عطرش ازاد بشه
ارد كه كرمي شد از رو حرارت بردار و بهش روغن بزن
بعد شهد شكر رو اضافه كن ولي بچش كه زيادي شيرين نشه عموما مقداري از شهد باقي ميمونه بعد و دم كرده رو هم صاف كن اضافه كن و همچنين گلاب و عرق هل
حالا با همزن دور تند بزن تا گلوله هاش از هم باز بشه كاملا يك دست بشه
بعد مجدد بزار روي حرارت تا غليظ بشه در اين مرحله هم مدام هم بزن
يه حلوا خوش رنگو خوش عطر و طعم ميده