2777
2789

باردارم امروز هوس یه پلویی کردم که توش لوبیا چیتی داره و رنگش نارنجیه🙄

حالا لوبیا رو پختم برنجم آبکش کردم موندم چجوری نارنجیش کنم ؟ با رب ؟

اصن این خیلی مسخرس چی دیگه بهش بزنم خوشمزه بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت چرخکرده پیاز داغ و رب بریز لای برنج روشم زعفرون بریز دم بزار

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

پودر پاپریکا شیرین 

پودر سیر ادویه پلویی بزن خوشمزه میشه 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

ندیدم این غذارو

خب میتونی گوشت چرخ کرده با پیاز سرخ کنی بعدش گوجه و رب بزنی بهش..بعد لوبیا رو بریز توی موادت و لابه به لای برنجت بریز و بعدش دم بزار

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

یکم پیاز تفت بده شیشه ای که شد زردچوبه بزن با رب

یه تفت بده

لوبیاهارو بریز توش

بعد این مایه رو باروعن یا کره اگه میلته بده لابرنجت.دم کشید هم بزن

به😍میتونی یکمم فلفل سیاه و دارچینم بزنی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡