2777
2789

خاگینه، جوجه تابه ای هم راحته هم خوشمزه 

خوراک لوبیاسبز

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

عدسی  یتیمچه املت

یتیمچه عشقه.

من فوق العاده بد غذا هستم، اما عاشق این چیزا هستم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق کدو هستم. میشه یادم بدید گلی جان. البته اگه وقت دارید

اول پیاز رو ریز خرد کن تفت بده طلایی بشه.زرد چوبه بزن

کدو هم نگینی درشت نه ریز در حد سالاد شیرازی به پیاز ها اضافه کن یکم اب بریز روش درشو بذار تا بخار پز بشه و کدو ها نرم بشن . بعد کشک و سیر له شده و پودر نعنا خشک شده بریز . در اخر هم نمک بزن. 

وایی منم‌خیلی دوست دارم😍

ی چیزی بگم امتحان کنید، ولی دوست نداشتید چیزی نگید.

با ماست بخورید، معرکه است. هر چند تو خونه بهم میخندن میگن کلا غذا خوردنت درست نیست

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
مرسی میشه دستورشو بدید

اول پیاز رو ریز خرد کن تفت بده طلایی بشه.زرد چوبه بزن

کدو هم نگینی درشت نه ریز در حد سالاد شیرازی به پیاز ها اضافه کن یکم اب بریز روش درشو بذار تا بخار پز بشه و کدو ها نرم بشن . بعد کشک و سیر له شده و پودر نعنا خشک شده بریز . در اخر هم نمک بزن. قشنگ به روغن میشینه و خیلی خوشمزه هس

اول پیاز رو ریز خرد کن تفت بده طلایی بشه.زرد چوبه بزن کدو هم نگینی درشت نه ریز در حد سالاد شیرازی ب ...

ممنونمم مهربون.

دستتون طلا.

حتما درست میکنم.

خواهش میکنم عزیز. انشالله که دوست داشته باشی

ممطمئنم خوش مزه است.

ممنونم گلی