2777
2789

دوستان سلام من وقتي ميرم نونوايي تا برسم خونه يك ربع راهه نونم خشك ميشه درضمن تو پارچه هم ميزارم از نونوايي ديگه مشما نميگيرم لطفا راهنماييم كنيد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اینکه کامل سرد بشه بذار تو پارچه و پارچه رو بذار تو کیسه اینطور خشک نمیشن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

نونش خوب نیست 

یه لواشی نزدیک خونه ماست نونش عالیه اصلا خشک نمیشه 

حالا یه لواشی نزدیک خونه مامانم نونش مفت هم بده نمیارزه خیلییییی خشک میشه خیلی تازه وزنش هم کمه 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

نون لواش اگه میگیری. باید یکم هوا بخوره و بعد بذاری توی سفره و بعد هم بذاری توی کیسه ی پلاستیکی، بقیه ی نون ها هم همینطور. نون لواش اگه اصلا هوا نخوره خمیر میشه. اگه خیلی هوا بخوره زودی خشک میشه. 

بربری ،سنگک و تافتون هم کمی هوا بخوره و یکم که خنک تر شد بذار توی سفره و بعد هم کیسه ی پلاستیکی. 

اینجوری نون ها نه خمیر میشن نه خشک. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.