2777
2789
روی بدنم از زیر سینه تا نزدیکی های نافم و قستی از پهلوهام یه لکه هایی درست شده رنگش عجیبه خاکستری تیره هست هر روز هم داره گسترش پیدا میکنه.از اونجایی ک میگن پوست آینه داخل بدنه یعنی هر اتفاقی تو بدن بیافته روی پوست ظاهر میشه نمیدونک برم دکتر داخلی یا پوست میترسم برم داخلی بگه مربوط به دکتر پوسته یا برم پوست بگه مربوط به دکتر داخلی میشه این وسط وقت و هزینه الکی بدم.توی نت هم گشتم چیزی دسگیرم نشد.کسی میتونه کمکم کنه؟
کاربریم 10ساله شده❤💙💚💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
کبد فوق تخصصه. اره داخلی باید بری اگه متخصص میخوای. معمولا وقتی کبد کثیف هست یا خوب کار نمیکنه لکه های قهوه ای یا رنگی بوجود میاد . امکان قارچ و کهیر نیست چون خارش نداره. نگران نباش ممکنه حساسیت فصلی خشکیه پوست یا اینطور چیزی باشه حتما بری دکتر.اول پیش متخصص پوست برو اون ارجات میده به دکتره مربوطه