2777
2789
عنوان

✨راهنمايى پوسـتى رايگان✨

| مشاهده متن کامل بحث + 5525 بازدید | 175 پست
سرم ویتامین سی چه مارکه خوبه بگیرم؟

ويتامين سى ماده اى هست كه حتما بايد براش هزينه كنى وگرنه پول دور ريختنه

اگه در توانت هست ويتامين سى اوردينرى فوق العادس، برند اينكى هم همينطور

ويتامين سى گارنيه هم بد نـيست تا حدودى

بقيه برند ها چندان تأثيرگذار نيستن و توصيه نميكنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پیشونیم جوشهای ریز زیرپوستی میزد مصی بهم پیشنهاد داد سرم نیاسینامید بزنم خیلی خوب شد اما الان ...

سلام عزيزم

با اين توصيفاتى كه كردى احتمال دارى جوش هات هورمونى باشن🙏🏻

بهتره حضورا به يه متخصص نشون بدى كه درمان مناسب براتون پيش بگيره

برا دونه های قهوه ای ریز روی بینی چیکار کنیم؟!!

عزيزم😍نامزد برادرم اروپايى هستن ايشونم ازاين لكه ها داره

اينطور كه پيداست كامل از بين نميرن ، فقط بايد با ضدآفتاب از پيشروى اينا جلوگيرى كنى

حتى تو خونه ضدآفتاب بزن، تا حدودى كمرنگ ميشن

ميتونى شب ها از سرم آلفا آربوتين اوردينرى هم استفاده كنى تا حدودى كك و مك رو كمرنگ ميكنه🙏🏻

عزیزم واسه چروک و خط خنده راهکار دارید؟

اگه بالاى ٤٠هستيد بايد فيلر بزنيد و درمانى نداره

ولى اگه زير ٤٠ هستيد سرم آرژنين اوردينرى تأثير خيلى خوبى روى جوانسازى و پيشگيرى از چروك داره🙏🏻👌🏼💕

سلام ما بندرعباس هستیم صورتم پر از کک و مک در اثر استفاده نکردن مرتب از ضد آفتاب شده بارها دکتر رفتم ...

سلام عزيزم

شما اول يه ضدآفتاب خيلى خوب تهيه كنيد. تو بندرعباس فروشگاه خوب زياده ماشالا

ضدآفتاب سراوى يا بيوتى آف جوسان براى جنوب خيلى جوابم

دوم اينكه شب ها از سرم هاى حاوى لاكتيك اسيد استفاده كنيد كه لك افتاب رو كمرنگ ميكنند. از دز ۵٪ شروع كنيد كه پوستتون حساس نشـه

☀️ضدافتابم فراموش نكنيد لطفا☀️

اگه به طرف چپ صورتتون ميخوابيد ، ممكنه از روبالشيتون باشه روبالشى تون رو بشوريد مرتب و شب ها روى ط ...

نه میشورم مرتبم البته چونمم هس و چرکیه ولی جاش اونجا نمیمونه ولی طرف چپ صورتم جاش میمونه نمیدونم چرا سرش زخم میشه

سلام من از۱۴سالگی تا الان چ۲۴سالمع جوش میزنم البته الان تکو توک انواع و اقسام دکتر و روش هارم انجام دادم و الان متاسفانه دارم با چال جوشام سر میکنم که اونم دکترای مختلف رفتم و هزینه ها مختلف دادم ولی بی نتیجع

I love kdrama and kpop💖⟭⟬ ❼