2777
2789

چیکار کردی😂😂😂😂

منم سومیش هس با شماره ماملنم

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

چرا برای من خطا میده با خط جدید نمیتونم بیام😐

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلیییییییییییییی شماره هام تعلیق شدن با شماره پسرعموم حتی اومدم این شماره دختر داییم

خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღ  از‌هرجابیوفتـے #کـمـکت‌مـےکــنم‌بلند‌شی. #هرجا #جز‌چشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان می‌گُذرد..  💥                         !س‍‌ل‍‌ام‍‌ت‍‌ی نَس‍‌ل‍‌ی ک‍‌ه #ع‍‌ُق‍‌ده ه‍‌اش‍‌و س‍‌َره #ریه ه‍‌اش خ‍‌ال‍‌ی‍‌ ک‍‌رد . . :)           دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀  ۱۴۰۱/۷/۴.                                                                میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤   یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.           

ما کاری نمیکنیم اونا فکر میکنن کاری کردیم دقت کردین ؟

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
چیکار کرده بودی🤣🤣 من چهارمین خطمه😃😃

شماهمین الانم اگه امضات ببینن کارتو میسازن گزارش زنا😅

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

ما کاری نمیکنیم اونا فکر میکنن کاری کردیم دقت کردین ؟

کاش این بود

من یه خط داشتم به خدا قسم که درباره حجاب هم نبود درباره یکی از دوستام بود بعد یه یارو اومد گفت لطفا حجاب رو رعایت کنید و آخر دعوا شد آخرم منه بدبخت تعلیق شدم😐😐😐

اگه ارزش واقعی خودتو بدونی دیگه به کسی تخفیف نمیدی
کاش این بود من یه خط داشتم به خدا قسم که درباره حجاب هم نبود درباره یکی از دوستام بود بعد یه ی ...

به شماره ی تلگرام شون پیام بده بگو کاربریت و برگردونن 

یکی هم پاچه ی منو گرفت 

حرف از چادر و عقیدم بود با یه حادثه دیگه آدم سابق نشدم

داشتم میگفتم بااینکه محجبه بودم زنعموم اون حرف و زد و رفتار و کرد 

حالا (بعد از فوت مامانم کلاخودمو از دست دادم ) هم که حجاب ندارم میگه باهم کرپ خودت باید ازدواج میکردی 

دختره دهنش و باز کرد گفت چون شوهر گیرت نیومد چادرت و برداشتی ؟این دل شکستنا تا کجا ؟

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
من خیلیییییییییییییی شماره هام تعلیق شدن با شماره پسرعموم حتی اومدم این شماره دختر داییم

خاعیلی هم عالی منم بابام و برادرام و خواهرمو دخترخالمو دوستامو .....

معتادشدیم رفت