2777
2789
عنوان

کیا سونوگرافی واژینال رفتن؟

252 بازدید | 35 پست

سلام دوستان 

من بتام ۱۰۰۰ بود رفتم سنو هیچی دیده نشد و گفت دیواره رحمم کلفت شده .حالا دکترم میگ باید بری سونوگرافی واژینال .دکترم تشخیص اینا ک یا خیلی کوچیکه یا هم که حاملگی خارج رحمه . میگه اگ بری سونو میتونم حتی برات سقط کنم چون قلب نداره اشکال شرعی هم نداره فقط فردا رو بهم وقت داده .نظر شما چیه ؟  چیکار کنم؟ میگ اگ بمونی دو روز دیگ قلب بچه تشکیل میشه هیچ کاری نمیتونم برات بکنم 

توروخدا یکی منو راهنمایی کنه 🥲

چند هفته ای خب

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه میخوای سقط کنی  ؟

سونو واژینال که چیز خاصی نیست چرا همون موقع انجام نداد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هفته ام معلوم نیست .سونوگرافی هیچی ندید؟

نمیشه بمونی شیش هفته بری شاید اون موقع بزرگ بشه و دیده بشه ...من اولین سونوم رو هشت هفته رفتم ...تازه آزمایش خون هم ندادم فقط بی بی چک مثبت و بردم دکتر دید

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
نه نمیخوامش.ولی الان یکم دودلم .میترسم برم پیش این زنه سقط کنم .یچیزیم بشه 

چرا عزیزم مشکل چیه 

من خیلی سنو انجام نمیدم چون درصد خطاش بالاس 

نگه دار ان شاء الله خدا ب زندگیت برکت میده