2777
2789

تاپیک زدم از بد دلی خودم بگم ک دوس ندارم شوهرم سونو گرافی کار کنه و ...

هزار تا روشن فکر اومدن رو سرم ک ن دکترا اینجوری نیستن .ن نگا نمیکنن ن فلان نمیکنن 

آخه توی تاپیک قبل من کی گفتم نگا میکنن یا بدچشمن 

ینی دهنمو سرویس کردین 

اول موضوع تاپیک رو بگیر بعد دهنتو باز کن 

یاد ی پست اینستا افتادم ک طرف ملول بود دابسمش میکرد زیر اون پست همه نوشته بودن آقا مسخره نکنید طرز فکرتون رو عوض کنید ب خودش مربوطه 

بعد خود طرف اومد گفت من پست هیت نداشتم چرا اینجوری نوشتین (ینی فک کن همه این حرفارو زده بودن ولی دریغ از ی دونه کامنت هیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم

پس مشکلت چیه جانم 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

عزیزم  منم مثل توام  شاید برا دکترا مهم نباشه ولی من اصلا نمی تونم پیش دکترا لخت شم دست ...

ن آخه من نگفتم خودم راحت نیستم 

من گفتم بدم میاد همسر من ب بدن ی زن نگا کنه یا حتی نگا نکنه و بخاد سونو انجام بده

اصلا فقد تایپ میکنه  حالا یکی هم شوهرش سونو کار میکرد واقعا فک کرده بود توهین کردم

میدونم چی میگی عزیزم. آدم پشیمون میشه از اینکه اینجا درد ودل کنه 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه