نشمین24 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2588 عنوان خانمای آشپز بیاید 81 بازدید | 6 پست خورشت کرفس گذاشتم از ساعت 1 گذاشتم ولی آبش اصلا کم نشده چیکار کنم زیر شعله رو خیلی کم گذاشتم که جا بیفته مثلا 1402/05/28 | 15:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اژان عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 7317 اگه تا د و سه ساعت دیگه بازم زیار بود آبش، یه کم شعله رو زیاد کن تبخیر شه
aysel_m عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 569 هر وقت همه موادش پخت سرشو بردار شعله رو زیاد ک با کیفیت ترین چیز تو زندگیمون درد بود :)
نشمین24 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2588 اگه تا د و سه دیگه بازم زیار بود آبش، یه کم شعله رو زیاد کن تبخیر شه مرسی عزیزم
دیماهیییی عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1249 درشو نیمه باز بذار، زیرشم یه کم زیاد کن.اگه کامل پخته کلاً درشو باز بذار تا بجوشه.حواست باشه یهو نسوزه😅 کاربری قبلیم دیماهی😍
نشمین24 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2588 هر وقت همه موادش پخت سرشو بردار شعله رو زیاد ک مرسی عزیزم
نشمین24 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2588 درشو نیمه باز بذار، زیرشم یه کم زیاد کن. همین الان این کارو کردم