2777
2789
عنوان

سرویس قابلمه

119 بازدید | 6 پست

یاری بدید

چی بگیرم چی نگیرم

هم دم دستی هم برای مهمونااا

تعریف استیل خیلی شنیدم 

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

سرامیک و‌گرانیت

بقیه چرته

استیل تغییر رنگ میده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چدن و تفلون د روحی دارم.فقط از روحی استفاده میکنم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

هرچی میگیری جنس خوب بگیر

کیفیت خیلی مهمه

گرانیتی زرساب عالیه

چندتا قابلمه استیل تو سایزهای مختلف بگیر

تابه استیل کاربردی نداره

دوتا قابلمه یه تابه دم دستی تفلون یا چدن هم برای استفاده روزمره خودت و همسرت بگیر

یه قابلمه سایز ۵۰ اینا هم بگیر

بکار میاد 

تجربه های خودم بود عزیزم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

من ست کامل استیل کرکماز گرفتم

البته نگرفتما

مامانم از چهار سال پیش خریده بود نو بود تو کارتونش بود

اصل ترکیه بودش

گف همینو ببر الکی خرید نکن الان معلوم نیس جنسا چین

تا الانم ازش راضیم

یه ست سرامیکی دسینی هم داد که اونم مال قبل بود

حال نداشتم بازش کنم فعلا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨