2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مدلی زدی خواهر؟

من خامه ای زده بودم،بیا همدردی کنیم دلداریت بدم😂😂💔

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

منم میخوام بزنم

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست

موهای دختر منم تا جای باسنش شده اینقدررررر حموم بردن و شونه زدن سخته هر چند موهاش لخته و صافه اما بازم سخته هر چی میگم کوتاه کنم همسرم نمیزاره...از سه سالگی کوتاه نکرده الان ده سالش

چ مدلی زدی خواهر؟ من خامه ای زده بودم،بیا همدردی کنیم دلداریت بدم😂😂💔

منم از بس پسرونه و دو سانتی زدم عادت کردم ب موی کوتاه تازه رشد کرد بود :">

تا خود گردنم زدم یه چیز تو مایه های مدل خورد اصلا یه وعضیه یادم افتاد یه عروسی نزدیک‌ داریم😭😂

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
منم از بس پسرونه و دو سانتی زدم عادت کردم ب موی کوتاه تازه رشد کرد بود :"> تا خود گردنم زدم یه چ ...

عههه عروسیی😑😂😂😂با روسری برو😂😂😂😂😂

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
من پارسال زدم ضرری نداره ولی خب بازم دکتر بری بهتره

چقدر تاثیر داشت تو رشدش عزیزم آزارشان تا الان چقدر رشد کرد؟ دو سه ماههه هم رشد میکنه؟

hope is dangerous thing for a woman like me to have