2777
2789
عجله نکن خواهرتا۵۰سال دیگه هیچکدوم از کاربرای اینجانیستن  الآنم ی پیتزابگیربخورحالشوببرهیچی ار ...

بقران دیگه نمیتونم میخام بخاطر بچم تغییر بدم شرایطو ولی انگار زورم به پای زور این روزگار لعنتی نمیرسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخشید صفحه درخواست برام باز نمیشه درخواستت رو قبول کنم شرمنده عزیزدلم

به محض اینکه باز بشه قبول میکنم

خواستم بهت بگم

عزیزدلم تاپیکت رو خوندم ناراحت شدم چی شده؟ چرا غمگینی عزیزم؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
سلام عزیزم ببخشید صفحه درخواست برام باز نمیشه درخواستت رو قبول کنم شرمنده عزیزدلم به محض اینکه باز ...

سلام قربونت برم عزیزم .خواستم حالتو بپرسم بهتری اگه خدابخاد؟دشمنت شرمنده باشه عزیزدلم.مشکلات زندگیم انقدر زیاده که تنها راه نجات مو تو مرگم میبینم فقط 

سلام قربونت برم عزیزم .خواستم حالتو بپرسم بهتری اگه خدابخاد؟دشمنت شرمنده باشه عزیزدلم.مشکلات زندگیم ...

ممنونم از محبتت عزیزم خداروشکر خوبم

عزیزدلم شما مادری نباید حرف مرگ رو بزنی دور از جونتون،

آخرش درست میشه نگران نباش خدابزرگه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ممنونم از محبتت عزیزم خداروشکر خوبم عزیزدلم شما مادری نباید حرف مرگ رو بزنی دور از جونتون، آخرش در ...

قربونت برم خداروشکر که خوبی

نمیدونم هرچقدر زور خودمو میزنم شرایط یکم درست کنم نمیشه ‌.گرفتارشدم با یه شوهر زبون نفهم بی مسئولیت و بی عرضه زندگی رو برامون جهنم کرده بخدا 

قربونت برم خداروشکر که خوبی نمیدونم هرچقدر زور خودمو میزنم شرایط یکم درست کنم نمیشه ‌.گرفتارشدم با ...

ممنونم دوست عزیزم

دوست عزیزم میدونم واقعا سخته

شاید باورت نشه ولی یکی از نزدیکانم مشکل شما رو داشت خیلی سختی کشید

الان زندگیش خوب شده 

شوهرش عاقل شد

و براش گذشته رو جبران کرد

امیدوارم برای شما هم معجزه بشه

ممنونم دوست عزیزم دوست عزیزم میدونم واقعا سخته شاید باورت نشه ولی یکی از نزدیکانم مشکل شما رو داشت ...

عزیزدلمی ممنونم ازت مهربونم .انشالله شماهم همیشه تن تون سلامت باشه دلتون خوش 

عزیزدلمی ممنونم ازت مهربونم .انشالله شماهم همیشه تن تون سلامت باشه دلتون خوش 

قربونت عزیزم

ممنونم از دعای خیرت سلامت باشی دوست عزیزم