بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسرم من کاری نداره به تیپ یا بیرون مثلا با دوستام حتی سفر مجردی میرم ولی یچی عجیب داره که میگه حتی ...
خوشا بحالت ... من شوهرم گلاب ب روتون حتی برم دسشویی گیر میده ک چرا دیر کردی حجاب و بیرون بماند
فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم 👌🏻🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ❤️ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است....
نه این واسه خودمم هم جالب که فقط میگه هرجا رفتی حتی تا سرکوچه بهم بگو وگرنه الان بهش بگو آخر هفته با ...
خب خیلی خوبه خداروشکر کن و توعم بش بگو چون واقعا نعمت بزرگیه قدرشو بدون من حتی نمیذاره دمدر وایسم چادر و حجاب و... و کلی بدبختیی و گرفتاری باش دارم شرایطمم اجازه نمیده جدا شم و گرنه خیلی وقت پیش جدا میشدم خفممم کردههههه
فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم 👌🏻🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ❤️ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است....
ایشالههه بیا من براتو دعا کنم تو برامن شاید زودتر بگیره😂😂
😂😂😂 چشم