2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر جاریم نفرستادن البته یکم هم مشکل داره مشکوک به اتیسمه

خیلی اذیت شد هم خود بچه هم جاریم

اصلا نمیفهمید معلم کیه معلم چیه مدرسه چیه

البته میگم یکمم مشکل داره

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بستگی به بچه داره. اگه تو خونه باهاش کار کرده باشی و تو جمع هم سن هاش بوده ممکنه اکی باشه‌ .مال من به خاطر کرونا سه سال تو خونه بود و تقریبا چیزی هم باهاش کار نکرده بودم برا همین فرستادم پیش

پسر جاریم نفرستادن البته یکم هم مشکل داره مشکوک به اتیسمه خیلی اذیت شد هم خود بچه هم جاریم اصلا نم ...

بهش بگو از ولا موسوی مشاوره بگیره رایگان هست تو اینیستا پیج داره. از صفحات مجازی مثل تلوزیون و موبایل کلا هرگونه صدا و تصویر فاصله بگیره.روزه اینا بگیره. خوب میشه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
بهش بگو از ولا موسوی مشاوره بگیره رایگان هست تو اینیستا پیج داره. از صفحات مجازی مثل تلوزیون و موبای ...

خودشون نمیخوان خوب بشه میگن بزار از ادما دور باشه چه بهتر😐😐😐😐

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

من چون زمان کرونا بود و کلاس پیش دبستانی انلاین بود نفرستادم

شما اره واقعا بچه انلاين چي متوجه ميشه اما خب الان انلاين نيست 

ميخاستم بگم اگه دليلش غير ماليه حتما بفرستن اگه ماليه خودشون خيلي كار كنن واز رو كاربرگا و اينستا بهش اموزش بدن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
تو هم میخوای نفرستی؟ من دو دل هستم امسال باید پیش یک بره سال بعد پیش دو.امسال میخوام نفرستم

به نظرم بفرست 

پسر من خيلي خجالتي بود يعني ميرفتيم خريد بعيد بود بگه چيزي ميخاد از جمع گريز بود غريبه ميديد واقعا اذيت ميكرد يه ساله ميره مهد امسالم ميره پيش يك واقعا تغيير كرده از زمين تا اسمون علني درخاستش رو ميگه و خيلي خوب شده 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚