سلام میگم من رتبه ام خوب نشده و از طریق کنکور و سوابق مجاز شدم دولتی آیا امیدی هست دولتی بیارم یانه ؟توروخدا راهنمایی کنید. بعد احتمال قبولی با سوابق بیشتره یا کنکور؟ با کدوم انتخاب رشته کنم؟
انسانی هستی؟ ببین شما صدتا انتخاب دارید شهر خودت شهرستان اطرافت بزن خدارو چ دیدی شاید قبول شدی
بله انسانی هستم ان شاءالله که قبول بشم . ممنون .به نظرت بدم مشاور انتخاب رشته کنه یاخودم؟ نمیدونم چیکار کنم سردرگمم.کلا نمیخوام پشت بمونم چون هر سال دارن سخت میکنین اگه قبول نشم میرم پیام نور
بله انسانی هستم ان شاءالله که قبول بشم . ممنون .به نظرت بدم مشاور انتخاب رشته کنه یاخودم؟ نمیدونم چی ...
بده برات انتخاب رشته کنن چون رتبت پایین خودت نمیتونی اوتا میدونن کجاها رو بزنن ولی در نهایت نظر خودت مهمه از اولویت یک تا صد قشنگ یکی یکی چک کن هر کدوم نمیتونی بری چ از لحاظ رشته چه شهر اونو حذف کن چون مشاوره ها همه چی رو میزارن ولی در نهایت خودت نظارت کن
بده برات انتخاب رشته کنن چون رتبت پایین خودت نمیتونی اوتا میدونن کجاها رو بزنن ولی در نهایت نظر خودت ...
مثلا شهر اراک هم شهر تمیزیه و هم دانشگاهش خیلی رشته میگیره هم روزانه و هم شبانه داره تازه نزدیک تهرانم هست موقعیت مکانیش عالیه این شهر رو میتونی با کلی رشته روزانه شبانه جا بدی تو انتخابت