2777
2789
عنوان

انتخاب رشته کنکور

113 بازدید | 13 پست

سلام میگم من رتبه ام خوب نشده و از طریق کنکور و سوابق مجاز شدم دولتی آیا امیدی هست دولتی بیارم یانه ؟توروخدا راهنمایی کنید. بعد احتمال قبولی با سوابق بیشتره یا کنکور؟ با کدوم انتخاب رشته کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون قسمت زده دیگه اونجا که زده روزانه ببین مجاز زده یا نه عزیزم اگه مجاز بود دولتی میتونی

آره عزیزم گفتم که مجاز زده آیا احتمالش هست قبول بشم شهر خودم یانه دولتی ؟ چون گفتن مجاز به منظور قبولی نیست خیلییی ناامیدم😭

شما کلی انتخاب داری با دقت یکی یکی اولویت ها رو بچین انشالله قبولی رتبه و ترازت چنده؟

خیلی بد دادم ترازم ۶۱۰۰و رتبه ام ۲۷ هزار منطقه دو شدم . امید داشته باشم دولتی میارم شهر خودم یانه ؟ 

آره عزیزم گفتم که مجاز زده آیا احتمالش هست قبول بشم شهر خودم یانه دولتی ؟ چون گفتن مجاز به منظور قبو ...

خب عزیزدلم باید ببینی دانشگاه شهر خودت چه رشته ای داره که با رتبت همخونی داشته باشه حاضری بری یانه اینا مهمه دیگه قربونت برم

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
خب عزیزدلم باید ببینی دانشگاه شهر خودت چه رشته ای داره که با رتبت همخونی داشته باشه حاضری بری یانه ا ...

اها ممنون میشه دعا کنی قبول بشم .پشت که نمیتونم بمونم اصلا شرایطش نیست نمیکشم . هر سالم داره سخت تر میشه 

خیلی بد دادم ترازم ۶۱۰۰و رتبه ام ۲۷ هزار منطقه دو شدم . امید داشته باشم دولتی میارم شهر خودم یانه ؟& ...

انسانی هستی؟ ببین شما صدتا انتخاب دارید شهر خودت شهرستان اطرافت بزن خدارو چ دیدی شاید قبول شدی 

انسانی هستی؟ ببین شما صدتا انتخاب دارید شهر خودت شهرستان اطرافت بزن خدارو چ دیدی شاید قبول شدی 

بله انسانی هستم ان شاءالله که قبول بشم . ممنون .به نظرت بدم مشاور انتخاب رشته کنه یاخودم؟ نمیدونم چیکار کنم سردرگمم‌.کلا نمیخوام پشت بمونم چون هر سال دارن سخت میکنین اگه قبول نشم میرم پیام نور 

بله انسانی هستم ان شاءالله که قبول بشم . ممنون .به نظرت بدم مشاور انتخاب رشته کنه یاخودم؟ نمیدونم چی ...

بده برات انتخاب رشته کنن چون رتبت پایین خودت نمیتونی اوتا میدونن کجاها رو بزنن ولی در نهایت نظر خودت مهمه از اولویت یک تا صد قشنگ یکی یکی چک کن هر کدوم نمیتونی بری چ از لحاظ رشته چه شهر اونو حذف کن چون مشاوره ها همه چی رو میزارن ولی در نهایت خودت نظارت کن 

بده برات انتخاب رشته کنن چون رتبت پایین خودت نمیتونی اوتا میدونن کجاها رو بزنن ولی در نهایت نظر خودت ...

مثلا شهر اراک هم شهر تمیزیه و هم دانشگاهش خیلی رشته میگیره هم روزانه و هم شبانه داره تازه نزدیک تهرانم هست موقعیت مکانیش عالیه این شهر رو میتونی با کلی رشته روزانه شبانه جا بدی تو انتخابت