2777
2789
عنوان

عذاب وجدان 😢

137 بازدید | 6 پست

سلام بچها من بچم 3 روز دیگه چهار ماهش تمومه یمدت اصلن شیر نمیخوره ب زور فقط تو خاب 

دیشب از ساعت 1تا حالا هر کاری میکنم حتی تو خابم نمیخوره دلم براش میسوزه اومدم یکم فرنی نشاسته آبکی درست کردم بش دادم خورد 

الان یکم عذاب وجدان گرفتم نکنه مشکلی پیش بیاد براش

دارو هم هر چی میخوره بی فایدس ممنون میشم اگ تجربه دارین بگین خیلی تو فکر این بچم 

ببرین دکتر اطفال، بچه شیر نخوره آب بدنش تموم میشه، تعجب می کنم چرا تا الان نبردین دکتر😑

عزیزم دوبار بردمش دارو اس امپرازول داد یبار فاید نداشت شربت امپرازول داد با پدی لاک هم بی فایدس دیگه خسته شدم هر چی شیر درست میکنمو میریزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوبار بردمش دارو اس امپرازول داد یبار فاید نداشت شربت امپرازول داد با پدی لاک هم بی فایدس دیگه ...

ببر پیش یه متخصص بهتر، شاید تشخیص درست ندادن، بچه شیر نخوره یا آب بدنش تموم میشه یا قندش میفته و هر دوشم خطرناکه، اگه شیر خودتو میدی شاید به لاکتوز حساسیت داره، اگر شیرخشک میدی شاید باز به شیرخشک حساسیت داره

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

ببر پیش یه متخصص بهتر، شاید تشخیص درست ندادن، بچه شیر نخوره یا آب بدنش تموم میشه یا قندش میفته و هر ...

شیر خشکیه 

شیرشو عوض کردم شیشه شیرشو عوض کردم اصن فایده ندارم 

بنظرت مشکلی پیش میاد یکم فرنی دادم بش ؟

شیر خشکیه  شیرشو عوض کردم شیشه شیرشو عوض کردم اصن فایده ندارم  بنظرت مشکلی پیش میاد یکم ...

نه، هر چند سنگینه برای معدش، ولی دیگه اینکارو نکن و فکر چاره ی دیگه باش، تحقیق کن ببین بهترین متخصص شهرتون کیه، ببر حتما بچه رو نشون بده، نهایت ابجوش نباتی بده قندش نیفته😑

نه نشاسته به اون سنگینی

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

نه، هر چند سنگینه برای معدش، ولی دیگه اینکارو نکن و فکر چاره ی دیگه باش، تحقیق کن ببین بهترین متخصص ...

دیگه عصبی شدم خابش خیلی کمه بازیگوشم شده زیاااد