2777
2789
عنوان

بیاین بگم بابام چی گفت دیشب

261 بازدید | 20 پست

تو ماشین بودیم،فقط منو مامانم و بچه ی من و بابام

بعد این شروع کرد هی به بچه ی ۷ ساله ی من میگفت اره داییت میخاد پلیس بشه فلان بشه،و بشه پشتیبااااان تو و مامانت

میخاد بشه افتخاررررررت

میخاد بشه پشتیبان تو و مامانت

خلاصه هزار بااااار این حرفارو تکرار کرد هزاررررر بار

من خیلی ناراحت شدم از این حرف،خیلی زیاد دلم گرفت و ریختم بهم

چرا یه بچه ای کع ۷_۸ سال از من کوچیکتره باید بشه پشتیبااااان منو بچم😐 اصلا مگه شوهر من با یه عالمه تجربه و کلی کارگر زیر دستش نمیتونه و عرضه نداره بخاد پشتیبان من باشه؟؟😐😐😐

من داداشمو خیلییییی دوست دارم و موفقیت و خوشبختیش ارزومه،ولی خب ۸ سال از من کوچیکتره و با این حرفای دیشب حس کردم تو چشم خانوادم منو شوهرم دوتا ادم بی عرضه و بدبخت و خاک تو سر و بی دست و پاییم که یکی دیگه میخاد سر پرستی منو بچمو قبول کنه😐😐😐😐

شما بودین اون لحظه واکنشتون چی بود؟؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا بعضی والدین حرفایی میزنن ک صد تا دشمن نمیزنن یا بی منظور گفته یا حسادت ..شاید براتون جالب باشه و غیر قابل قبول اما بله درست شنیدید حسادت..جوری ک شما میگی همه زیر دست همسرتونن غیر ممکنه ایشون بی عرضه ب چشم بیاد و همین دلیل باعث حسادت هم میشه ..مخصوصا اونجا ک گفتی بارها تکرار کرد چون لزومی ب این کار نیست 

افکار ایناس دیگه😐مامانم ب داداشم میگفت تو تکیه گاه خواهرتی در صورتی ک من اونو به یه ورمم حساب نمیکنم و کلا شخصیت مستقلی دارم داداشمم اتفاقا شخصیت وابسته ای داره

حالا چی تو سر اینا میگذره من نمیدونم🚶‍♀️👌

مگه گفته سرپرست 

گفته حامی و پشتیبان 

الکی جوش آوردی 

دعا کن داداشت پیشرفت کنه که باعث افتخاره

برای داداشای منم دعا کن پیشرفت کنن .بتونن حامی باشنن

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
اون پسره اشه بچه اشه خوب خواسته ذوق کنه عیب نداره ب دل نگیر پدر دیگه 

بنظرم کار اشتباهیه اینجور صحبت کردن

این باعث میشه بین بچه ها دعوا و تفرقه درست بشه

اگه میخاد ذوق کنه میتونه جور دیگه احساسشو نشون بده نه با کوبوندن یکی دیگه از بچه هاش

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
😂😂😂اینک خوب چرا ناراحتی😂

چون بد گفت

با لحن بدی کلمه پشتیبااااااان رو تکرار میکرد انگار که منو بچم دوتا کارتون خواب کنار خیابونیم

والا بعضی والدین حرفایی میزنن ک صد تا دشمن نمیزنن یا بی منظور گفته یا حسادت ..شاید براتون جالب باشه ...

دقیقا اگه همین حرفارو با لحن بهتری میگفت

یا مثلا ۵۰ بار از اون تعریف میکرد یه بارم از من

من اینجوری بهم نمیریختم

افکار ایناس دیگه😐مامانم ب داداشم میگفت تو تکیه گاه خواهرتی در صورتی ک من اونو به یه ورمم حساب نمیکن ...

معلوم نیس تو کله‌شون چیه که فک میکنن دخترا بی دست و پا و بدبختن

چون بد گفت با لحن بدی کلمه پشتیبااااااان رو تکرار میکرد انگار که منو بچم دوتا کارتون خواب کنار خیاب ...

نه عزیزم به دل نگیر اون دوستت دار اینو گفته بخدا کاش بابای من زندبوداینومیگفت منم مثل خ ر کیف میکردم ببین بابات دختر خونده نمیخواد🤣🤣🤣