2777
2789

برا مریضمون دعا کنید

دیگ نمیدونم خدا رو به چی قسم بدم 😭😭

توی ای سی یو و با دستگاه نفس میکشه هوشیاریش پایبنه

دلتنگی مثل نشتی گاز میمونه.نه صدایی داره نه بویی.و نه هیچ رنگی ؛اما اروم اروم خفت میکنه.....ツ

صبور باشيد 

انشاءالله خدا لباس عافيت تنشون كنه

اينكه ميگم صبور باشيد چون خودم دقيقا تو همين  وضعيت بودم 

حس بلاتكليقي داشتم كاري  رو دوس نداشتم بكنم

همه اش منتظر بودم

گوشيم زنگ میخورد مي مردم  و زنده ميشدم

با هزار ترس و لرز حالش رو از دكتر ها مي پرسيدم

الان كه به اون روزاي خودم فكر ميكنم تمام اون اتفاق ها باعث شد آدم قوي تري بشم 

انشاءالله خدا به شما كمك كنه تا بتونين تحمل كنين اين وضعيت رو،،،،، اون بنده خدا هم زودتر  خوب بشن 

واقعا يكي ميفته رو تخت بيمارستان خانواده اش و عزيزانش خيلي اذيت ميشن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم واهلک اعدائهم اجمعین اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق القرآن اللهم اشف کل مرضانا و مرضی المسلمین بحق القرآن اللهم استجب دعاءنا بالقرآن اللهم الرزقنا شفاعه القرآن بحق القرآن اللهم الرزقنا حسن العاقبه بحق القرآن اللهم الرزقنا زیاره الکربلا بحق القرآن اللهم احفظ قائدنا امام الخامنه ای حفظه الله بحق القرآن اللهم اغفرللمومنین و المومنات و المسلمین والمسلمات الاحیاء منهم والاموات تابع بینناوبینهم بالخیرات انّک مجیب الدعوات اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم واهلک اعدائهم اجمعین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبور باشيد  انشاءالله خدا لباس عافيت تنشون كنه اينكه ميگم صبور باشيد چون خودم دقيقا تو همين & ...

قشنگ توصیف حالمه حوصله خودمم ندارم چه برسه بچه هام

دلتنگی مثل نشتی گاز میمونه.نه صدایی داره نه بویی.و نه هیچ رنگی ؛اما اروم اروم خفت میکنه.....ツ