بچه ها دوستم مانتویی هس و پدرش با این موضوع مشکلس نداشته بعد الان واسش خواستگار سنتی اومده مث خولا هیچی نگفتن ک دنبال دختر چادری هستن اینام راهشون دادن حالا خوب ک اومدن تو خونشون گفتن ما دنبالدختر چادری هستیم دوستمم گفته ک من چادری نیستم بعد مامانه پسره گفته ن پسرم رو چادر حساسه فلان بعد دوستمم بدش اومده پاشده وسط خواستگاری بدون حرفی برگشته تو اتاق و میگه ک پسری ک بخاد منو تغییر بده خوشم نمیاو همینم که هستم باید بپذیره خلاصه ک قضیه رو به پدرش میگن پدره میگه این چ کاریه گردی بهشون بی احترامی کردی نباید پامیشدی خودتو کوچیک کردی میزاشتی میرفتن بعدش میگفتی ن بعد ب مامانشم گفته ک شما باید میگفتین این یجا چادر میپوشه یجا مانتو میپوشه در صورتیکه دوستم اصلا هیچ جا جادر نمیپوشه خلاصه کدوستمم پیش باباش میگه من چادر نمیپوشمو چرا مامان اینجوری بگه بدم میاد کسی تغییرم بده باباشم گفته جلو مادربزرگ مادریش ام گفته ک عه یکاری نکن زودت کنم چادر بپوشی نزارمم پاتو از خونه بزاری بیرون تا وقتی خونه منی اختیارت دست منه ازدواج کردی ازادی و.... اینم ناراحت شده ی عالمه گریه کرده بمن میگه حق با کیه بنظرتون حق باکیه؟