2777
2789
عنوان

میخام تنهایی زندگی کنم

310 بازدید | 16 پست

از خونه شوهرم میخام بزنم بیرون باهاش مشکل دارم

میخام برم خونه بگیرم تنهایی زندگی کنم خونه پدرم هم نمیخام برم . میشه این کارو کرد؟

آخه هم خونواده خودم هم شوهرم اصلا نمیزارن 

اگه شوهرم یا خونوادم مثلا بیان منو برگردونن من خودم نخوام میتونن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه پدرم ی شهره خونه شوهرم ی شهر دیگه خودمم میخام برم شهر دیگه

حالا کل ایرانو سر یه دعوا الکی میخایین بگیرینا 😐بزار یکم حرصت بخوابه حرف بزن حل میشه :/

...What the fu                                                      
قبل طلاق میتونم؟

نه شکایت می‌کنه به دلیل عدم تمکین یا بحث های ذع 

یه درونگرا امیدوار 🦋یه کوالا به تمام معنا 🐨یه دونده هزارتا توی افکار منفی   🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️بعضی وقتا ترس رو رها کن و تنهایی به جنگل برو️ راه خودت را برو. حتی اگه برای یک روز زندگی میکنی، یه کاریانجام بده. نقاط ضعفت رو بزار کنار. آر ام، بی تی اس(RM، BTS)️ اره خلاصه نبینم گزارش بزنی که کاربری هفتمه💔🥲 مجبور شدم سیم‌کارت بدزدم و اکانت بزنم 😵‍💫حِق🥲
اتفاقا میخام طلاق بگیرم زود 

در سلامت عقلانی هستی؟ چند سالته؟ ابرومند طلاقتو بگیر برو هر کار خاستی بکن

اگه اول بری خونه جدا بگیری ممکنه حرف پشتت بزنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.