2777
2789
عنوان

معرفی رشته هوشبری🏨💉

806 بازدید | 5 پست

من قبل از اینکه رتبه ها بیاد تحقیقاتم رو شروع کردم که میخوام با شما به اشتراک بزارم🥰

هوشبری در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه میشود

دکتری ندارد

دوره کارآموزی ۲ ساله و طرح اجباری دارد

به طور کلی بگم شما با جون بیمار سروکار دارید و باید با توجه به شرایط بیمار دوز داروی بیهوشی رو تعیین کنین پس از اتمام کار متخصص بیهوشی تا پایان عمل و حتی تا به هوش آمدن بیمار شما مسئولیت دارید که خیلی حساس هست

مهارت و علاقه در این رشته خیلی اهمیت دارد

نیاز به توان جسمی بالا دارید

نسبت به باقی رشته های پیراپزشکی شرایط مهاجرت کمتری دارد ولی بازم به مهارت شما بستگی داره

بازار کار خوبی داره و بیکار نخواهید موند

محل کارتون هم بیمارستان ها و کلینیک هاست

درآمد از حداقل ۱۰ میلیون تا ۱۸ میلیون و بیشتر بستگی داره که خودتون چقدر کار کنید

آخرین رتبه قبولی رو از سایت ها چک کنین هرسال فرق میکنه

امیدوارم کمک کننده باشه موفق باشین🌱

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

خودت رتبه ات چند شده 

؟

رتبه من که فک کنم بتونم باهاش مدیریت آبدارچی رو بیارم 

یه درونگرا امیدوار 🦋یه کوالا به تمام معنا 🐨یه دونده هزارتا توی افکار منفی   🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️بعضی وقتا ترس رو رها کن و تنهایی به جنگل برو️ راه خودت را برو. حتی اگه برای یک روز زندگی میکنی، یه کاریانجام بده. نقاط ضعفت رو بزار کنار. آر ام، بی تی اس(RM، BTS)️ اره خلاصه نبینم گزارش بزنی که کاربری هفتمه💔🥲 مجبور شدم سیم‌کارت بدزدم و اکانت بزنم 😵‍💫حِق🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خیلیا پرسیدم گفتن  ک بازار کارش خوب نیس ک درامدشم کمه

منم از دوستام که کنکور۱۴۰۱ قبول شدن پرسیدم راضی بودن حالا بازم نیاز هست ک خودتون بیشتر تحقیق کنین

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)