2777
2789
عنوان

آی وی اف(خانما لطفا 1لحظه بیاین)

30 بازدید | 7 پست
سلام میشه دکتر خوب برای آی وی اف بهم معرفی کنید ممنون
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
عزیزم رو اسم من کلیک کن تاپیک گرداوریه دکتر ها توش نوشتن اگر خودتم دکتر خوبی میشناسی لطفا اسم ادرس تخصص و شهرشو بنویس ممنون
-هیچ چیزی و هیچ کسی توی زندگی، مثل "چربی دور شکم" وفادار و ماندگار نیست.
این تاپیکو زدم که هی تک تک تاپیک نزنن کاربرا همه اطلاعات ارشیو بشه فقط اگر دوستان لطف کنن تجربیاتشونو وارد کنن خوبه
-هیچ چیزی و هیچ کسی توی زندگی، مثل "چربی دور شکم" وفادار و ماندگار نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هیچ کس نیست آی وی اف کرده باشه راصی باشه؟😯
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
من ای وی اف کردم ولی اهوازم اما شنیدم دکتر قوامی تهران خیلی خوبه
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
مرسی شاپرک جون
سلام شیسا جان اگه تهران هستی دکتر طرازی و عارفی عالی هستن
باید جای من باشی تا حس کنی* چقدر سخته عشقت بلرزه صداش * ببینی چطور حاضری جونتوبدی تا یه رویا بسازی براش{{{{{{ { عاقبت در یک شب از شب های دور کودک من پا به دنیا می نهد آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر می نهد}}}}}}
شما انجام دادین پیششون عزیزم؟