2777
2789
عنوان

گند زدن در خانواده شوهر

371 بازدید | 15 پست

عمو شوهرم داره با زنش جدا ميشه يني تو بحث و دعوا ان بعد هي چند باري حرف اين شد ك بلاك كنيد زن عمو من گفتم زشته اخه ب من ك بدي نكرده و... نكردم بلاك

بعد عمه شوهرم اومد گف بلاك كن چقد حرف ميبري تو...

ديگ مجبور شدم بلاك كنم بعد ي پيج ديگ دارم زنعمو اومد تو پيج ديگم گف چرا بلاكم كردي عمه گفته بعد  من هي گفتم ن و اينا ديگ بعدش گف خودم ميدونم ك گفتم اره ... 

بعد رفت گذاشت كف دست عمو شوهرم و عمه شوهرم بلاكم كرده بنظرتون كارم بد بود؟ 

چي كنم الان زنگ بزنم ب عمه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خواهر 

ما با جاری و خواهرشوهر خودمون کاری نداریم و حرف گوش نمیدیم جاری و خواهرشوهر مادرشوهر که دیگه هیچ

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

از همون اول نباید به هیچکس این اجازه رو می‌دادید که برای روابط شخصی شما با دیگران تعیین تکلیف کنند. به هیچکس این قضیه ربط نداشت.

ولی در نهایت براتون بد هم نشد؛ هم اون عمه ی فضول شوهرتون شرش از زندگیتون کم شد، هم شر اون خبرچین!

بعد هم اگه عمه ی شوهرتون رو دیدید اصلا بهش محل ندید! یعنی چی بلاکتون کرده! شما باید طلبکار باشید تازه، نه اون!

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️
ميگ چرا رفتي گفتي ب اون  اون زنگ زده ب عمو كلي داستان درست كرده

خب شما از اول هم راضی نبودید و نمی تونستید کسی که دوستش دارید و نون و نمکش رو خوردید بلاک کنید. وقتی هم کردید و اون متوجه شد، نمیشد دروغ بگید! دلیل نداره چوب رابطه های اشتباه دیگران رو شما بخورید و بخاطر اون ها با کسی دشمنی کنید!

ولی زن عموی بی جنبه ی شوهرتون رو هم کلا بلاک کنید که دیگه سروکلش پیدا نشه و از سر دلسوزی و سادگی شما، دوباره داستان سازی نکنه.

عمه رو هم اگه میتونی خودت هم بلاک کن و شر این آدم های شر ساز و فضول رو از زندگیت کم کن.

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️