2777
2789

واسه انحراف چشم میخوام ببرم یه دکتر تشخیص عمل داده یه دکتر میگه هیچ مشکلی نداره من الان موندم کدوم درست تشخیص میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک نگاه دکتر امید صالح پور خوبه. شنیدم سلطان سنجری هم برای انحراف خیلی خوبه ولی سخت نوبت میده

دوشنبه وقت دارم پیش امید صالحپور 

دکتر سنجری هم زنگ زدم میگه با نامه عمل بیای دکتر معاینه میکنه بدون نامه بهمن وقت میدیم 

دوشنبه وقت دارم پیش امید صالحپور  دکتر سنجری هم زنگ زدم میگه با نامه عمل بیای دکتر معاینه میکن ...

انشاءالله که میری و چیزی نیست. اما اگر خدای نکرده اونم گفت عمل بگو تو برگه بنویسه که بتونی بری پیش سنجری

انشاءالله که میری و چیزی نیست. اما اگر خدای نکرده اونم گفت عمل بگو تو برگه بنویسه که بتونی بری پیش س ...

دکتر خودش یه نامه داده به متخصص که از لحاظ بیهوش شدن چکاپ بشه بنظرت این نامه محسوب میشه ؟ 

گفتنش رو میگم ولی اول میفرستن آزمایش و چکاپ بعد نامه عمل میدن 

دکتر خودش یه نامه داده به متخصص که از لحاظ بیهوش شدن چکاپ بشه بنظرت این نامه محسوب میشه ؟  گفت ...

آره بابا همونو بگو نامه دارم وقت بگیر برو حالا نهایتش بری اونجا دیگه نمیگه این نامه اشتباهه که