2777
2789
عنوان

راهنمایی بیاین

1055 بازدید | 9 پست

خانوما کیا توی بارداری بواسیر گرفتن؟ چیکار کردین چجوری خوب شدین ؟ من خیلی میترسم و نگرانم . معذرت میخام ولی من الان اون قسمت مثل گوشت اضافه دراومده . بعد اجابت مزاج خارش و سوزش دارم . اگر مدفوعم سخت باشه و بعدش چند قطره خیلی کم خون تیره میاد . دارم پماد رکتول میزنم بنظرتون تاثیر میزاره؟

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرشب روغن زیتون با زردچوبه خمیر کن بذار آخر شب بمونه تا صبح

صبح هم با مایع دسشویی بشور

چند شب انجام بده تا کامل خوب بشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
سلام خوبی تو رو خدا برو دکتر.. بهت شیاف و پماد انتی همورویید و لاکسی ژل بده خوب بشی..

دکترم فعلا نیست ولی میرم . پماد رکتول خیلی از خانومای باردار تو سایت گفتن گرفتم امیدوارم خوب باشه

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
دکترم فعلا نیست ولی میرم . پماد رکتول خیلی از خانومای باردار تو سایت گفتن گرفتم امیدوارم خوب باشه

ان شاءاله..دکتر عمومی هم بری برات می نویسه..ضرری نداره..فقط یبوستتو زود درمان کن.از من گوشتای اضافش مونده البته کاریم نداره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
هرشب روغن زیتون با زردچوبه خمیر کن بذار آخر شب بمونه تا صبح صبح هم با مایع دسشویی بشور چند شب انجا ...

یه شب زدم فقط خیلی کثیف کاری داشت . پماد رکتول گفتن عالبه اونو گرفتم . با مایع بشورم نمیسوزه؟ دیگه حتی میترسم تو حموم به اون اطراف دستم بزنم

ان شاءاله..دکتر عمومی هم بری برات می نویسه..ضرری نداره..فقط یبوستتو زود درمان کن.از من گوشتای اضافش ...

یبوستم خوب شده ولی باز موقع مدفوع با فشار خادج می‌شه ببخشی رک گفتم گلاب به روت

یه شب زدم فقط خیلی کثیف کاری داشت . پماد رکتول گفتن عالبه اونو گرفتم . با مایع بشورم نمیسوزه؟ دیگه ح ...

نه نمیسوزه چربی رو پاک میکنه و تمیز میشه

اگرم بسوزه همون دوسه روز اول وقت شستن اونم کم

بعدش بهتر میشه و نمیسوزه

اگر رکتوم اثرکنه که خوبه اگر نکرد یکم زرچوبه با روغن زیتون خمیرکن امتحان کن خوبه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون