2777
2789

اولا من شاغلم 

اما به هزاااااااار مصیبت و چندین سال تلاش که هنوز رسمی نیستم و امنیت شغلی ندارم

دوما تقاضا براش کمه 

استخدامی یکی دوتا در استان میگیره 

برای مهاجرت به خارج از کشور اصلا به درد نمیخوره 

و بازار کار خصوصی نداره بگی جاهای زیادی میتونم مشغول به کار شم 

جو دانشگاه به شدت منفی همه میدونن که قراره بیکار باشن و دائم استادا سرکوفت میزنن

خلاصه اگه دوس داری فقط یه دانشگاه برید برای سواد خودت و بهداشت خودت اطلاعات داشته باشی برو 

اما برای درامد برای شاغل شدن واینده نرو

من هرچی بهم گفتن گوش نکردم رشته کامپیوتر یا حسابداری صد برابر بهتره 

از فنی حرفه ای هم میشه وارد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اطلاعات غلط ندین  دفترخدمات سلامت رو رشته بهداشت عمومی نمیزنن  کارخونه ها هم بهداش ...

من خودم با رشته غیرمرتبط شرکت کردم واسه دفتر خدمات سلامت ولی اولویت با کسی بود ک اینجا دفتر داشت و رشته های پیرا پزشکی من مهندسی بودم....ولی تا مصاحبه رفتم..یعنی اگر شخص دیگ ای نبود میتونستم دفتر بزنم....فراخوان ها رو نگا کنید....اینجا دیدم کارخونه فرم سازی هست این رشته رو گرفتن ..ولی بازار کارش محدود....حالا بازم خودتون تحقیق کنید