2777
2789

من تک فرزندم ، هیچ دخترخاله و خاله و کلا فامیل نزدیکی هم ندارم که هم سنم باشه و باهاشون رفت و آمد داشته باشم. شوهرمم هروز از ۷صبح تا ۹شب سر کاره، وقتی هم هست سرش تو گوشیشه. واقعا دارم دق میکنم از تنهایی. 

خودم دانشجوئم. کار پاره وقت هم میکنم کلا اینطوری نیستم که بیکار باشم ولی واقعا تنهایی دست از سرم برنمیداره. خیلی حس بدیه خیلی😭 . 

الانم به شوهرم گفتم هیچی نگفت، فقط گوش کرد انگار نه انگار باهاش حرف زدم. واقعاً دارم دیوونه میشم. برام دعا کنید

حَسبی الله💫🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهاییت یه حس درونیه هرچقدرم دورتو شلوغ کنی بازم حسش میکنی 

باید ب درونت رجوع کنی و خودت حالتو خوب کنی 

مطمئن باش شوهرت نمیتونه از تنهایی درت بیارع 

فرضا خواهر یا برادرت هم نمیتونستن تک فرزند بودن بهانست آدما عادت میکنن ب وضع خانواده و زندگیشون 

من یه تک فرزندم ک سرکار هم حتی نمیرم بیشتر اوقاتمو تو خونه میگذرونم هیچوقت حس تنهایی نکردم و شادم

تنهاییت یه حس درونیه هرچقدرم دورتو شلوغ کنی بازم حسش میکنی  باید ب درونت رجوع کنی و خودت حالتو ...

ولی من با احترام نظر شما رو نمی‌پسندم ، بعضی وقتا آدم دلش میترکه اگه حرف نزنه 😔 خفه میشه

ولی من با احترام نظر شما رو نمی‌پسندم ، بعضی وقتا آدم دلش میترکه اگه حرف نزنه 😔 خفه میشه ...

و منی ک همه حرفامو پیش خودم نگه میدارم🚶‍♀️😅 

مگر اینکه در شرایطی خاص مجبور به حرف زدن بشم

حق با توعه آدم نیاز داره ولی عادت می‌کنه

من دیگه عادت کردم به حرف نزدن 

یادم میره اصلا 

باشگاه نمیرید؟دوستای خوب ایشالا پیدا کنید ،آخر هفته ها برید سینما با همسرتون،پارک ....

مرسی ، ایشالا.

نه دیگه الان اننقد کار دارم و شرم شلوغه به باشگاه نمیرسم ولی چندوقت دیگه میخوام برم. 

آخر هفته ها هم فقط دوست داره با دوستای متاهلش خانوادگی بریم بیرون ، منم ازشون خوشم نمیاد و اصلا بهم خوش نمی‌گذره.

حَسبی الله💫🍃
تنهاییت یه حس درونیه هرچقدرم دورتو شلوغ کنی بازم حسش میکنی  باید ب درونت رجوع کنی و خودت حالتو ...

آره واقعا موافقم که حس درونیه. عمیقا احساس تنهایی میکنم . ولی شوهرمم با این رفتاراش باعث میشه بیشتر حس کنم که تنهام . وقتی حتی حرفای من بنظرش بی ارزش اومد یا نخواست هیچ تلاشی بکنه حتی برای خوب کردن حالم

حَسبی الله💫🍃
من با توجه که همه کس دارم تنهام و این خیلی بده😔 میتونم هم صحبت باشم عزیزم 

آره واقعا خیلی بده . آدما دورت باشن و درونت تنها باشه. 

ممنون عزیزم❤️ منم میتونم گوش بدم به حرفات

حَسبی الله💫🍃
تجربه به من ثابت کرده باید یه نفر داشته باشی براش درد و دل کنی ، خیلی سبک میشه و فشار کمتری بهت میاد ...

واقعا ناراحتم که اون یه نفر شوهرم نیست. چون نمیدونم از خستگیه از درک نکردنه از چیه اما اصلا تلاشی نمیکنه برای گوش دادن به حرفام و خوب کردن حالم

حَسبی الله💫🍃