2777
2789
عنوان

جادوم‌کردن

502 بازدید | 14 پست

دوسال پیش عروسیم بود وشوهرم همون اول بچه میخواست به اصرار من جلوگیری میکردیم بعد از مدتی که من خواستم شوهرم نمیخواست  تا اینکه بعد از دوسال متوجه یه روسری ویه دستبند تو کمد لباس هام شدم که اصلا مال من نبود تو هرو کمد تویکی جای ملاله های سفید روسری سفید پیدا کردم تو اون یکی کمدمم که یه چیزی شبیه دستبند مانند اول یکمی شک کردم که امکان داره جادو باشه ولی مطمعن نبودم آخه جاریم یکم از وسایلاش تو اتاق خواب منه چومن خونه نداره ومستاجره ،شوهرمم جوری بود که تا اسم بچه میومد نا راحت میشد امروز دیگه خسته شدم ورفتم جای یه سید خوب که روی طالعمو باز کنه که گفت جادوت کردن گفتم کیه گفت خواهری برادری چیزیه یکی هست که تو خونتون رفت داره وگفت اون چیزایی هم که پیدا کردی جادویه. به نظرتون چیکار کنم با برادرشوهر وجاریم 

قدرتی بالاتر از قدرت خدا وجود نداره 

بعدشم این سیدا چرت پرت زیاد میگن ک بگی باطل کن پول بگیرن

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالم اینه که چرا فکر میکنین بچه دار شدن شما دغدغه زندگی مردمه😂

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

قراره وارث حکومتی امپراطوری ای چیزی ب دنیا بیارین ک بقیه میخان جلوشو بگیرن و بخاطرش جادو بگیرن؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ