2777
2789

بچم از روزی که به دنیا اومد عفونت خون داشت بعد بخاطر همون شیر نمیخورد که قندش اومد پایینو تشنج کرد طفلی😞

بعد از ۱۳ روز بستری بلاخره مرخصش کردن تا یه ماه  حالش خوب بود ولی بعد اون گریه هاش شروع شد تا اینکه دوباره بردمش دکتر و نوار مغز گفتن علت گریه هاش تشنجه چون یه دست و پاش میلرزید  و بهش لوبل داد با لوبل تا دو هفته خوب بود ولی الان دو روزه دوباره بیقراره و جیغ میکشه نمیدونم چیکار کنم تا الان چند بار تمام بدنش بمدت نیم تا یک دقیه لرزیده و داره انحراف چشم پیدا میکنه چشماش میلرزن 😔

ترو خدا بگین که خوب شدن همچین بچه هایی طفلی همش دو ماهشه اینهمه درد میکشه

گلم تجربه شو نداشتم ولی فردا صبح ببر دکتر

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم زیر نظر دکتر مغز و اعصاب خوبی هست؟

نمیدونم والا شهر ما که دکتر نداره باید شهر دور ببریم 

بردم کرمان پیش دکتر منصوری متخصص مغز و اعصاب 

یبار بهش گفتم دوز دارو رو بیشتر کرد  ولی اثری روش نداشتع

دکترمون کجا بود😔

عزیزم حتما پیگیرش باش طفلی یه مشکلی داره که گریه میکنه و میلرزه تهران دکترای خوبی داره حتما وقت بگیر ببرش

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤