2777
2789

میخوام یه بیزنسی رو شروع کنم اما پدرم سرمایه ی لازمو راضی نمیشه تقبل کنه🥲😂

چیکاااار کنم؟؟

واقعا نیاز دارم به اون کار🥲🥲 چیکار کنم راضی بشه بابام؟

دعایی،نذری چیزی نداره؟😂

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
برو پیش دعا نویس

نبابا در اون حد حیاتی نیست مسئله ام😄

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد بالاخره رفتی سر کار؟ رشته علوم تربیتی چجوره ممنون میشم تجربتو بهم بگی کامل 😄🌸

سرکار فعلا نه 😂

علوم تربیتی رشته ی خوبیه واسه خانوما.اما فقط باید عشق داشته باشی. اگر واسه پول دراوردن ب این رشته نگا کنی، مناسب نیس برات. 

میتونی معلم بشی، یا مهدکودک بزنی.. یا داخل کادر مدرسه مشغول ب کار بشی.. بستگی ب گرایشی که میخای انتخاب کنی داره.

در هر صورت مسئولیت پذیریت باید روی هزار باشه.. عاشق بچها باشی، حوصله و صبرت زیاد باشه..

سرکار فعلا نه 😂 علوم تربیتی رشته ی خوبیه واسه خانوما.اما فقط باید عشق داشته باشی. اگر واسه پول درا ...

اها ممنون عشقم از توضیحاتت 😘.

آخی🥲❤

برات دعا میکنم ان شاءالله خدای بزرگ یه کار خوب نصیبت کنه 🥰

پایان شب سیه سپید است 🌈
اها ممنون عشقم از توضیحاتت 😘. آخی🥲❤ برات دعا میکنم ان شاءالله خدای بزرگ یه کار خوب نصیبت کنه 🥰

قربونت برم عزیزم ممنونتم.. موفق باشی همیشه😘❤😍