2777
2789

میخوام یه بیزنسی رو شروع کنم اما پدرم سرمایه ی لازمو راضی نمیشه تقبل کنه🥲😂

چیکاااار کنم؟؟

واقعا نیاز دارم به اون کار🥲🥲 چیکار کنم راضی بشه بابام؟

دعایی،نذری چیزی نداره؟😂

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
برو پیش دعا نویس

نبابا در اون حد حیاتی نیست مسئله ام😄

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیشد بالاخره رفتی سر کار؟ رشته علوم تربیتی چجوره ممنون میشم تجربتو بهم بگی کامل 😄🌸

سرکار فعلا نه 😂

علوم تربیتی رشته ی خوبیه واسه خانوما.اما فقط باید عشق داشته باشی. اگر واسه پول دراوردن ب این رشته نگا کنی، مناسب نیس برات. 

میتونی معلم بشی، یا مهدکودک بزنی.. یا داخل کادر مدرسه مشغول ب کار بشی.. بستگی ب گرایشی که میخای انتخاب کنی داره.

در هر صورت مسئولیت پذیریت باید روی هزار باشه.. عاشق بچها باشی، حوصله و صبرت زیاد باشه..

سرکار فعلا نه 😂 علوم تربیتی رشته ی خوبیه واسه خانوما.اما فقط باید عشق داشته باشی. اگر واسه پول درا ...

اها ممنون عشقم از توضیحاتت 😘.

آخی🥲❤

برات دعا میکنم ان شاءالله خدای بزرگ یه کار خوب نصیبت کنه 🥰

پایان شب سیه سپید است 🌈
اها ممنون عشقم از توضیحاتت 😘. آخی🥲❤ برات دعا میکنم ان شاءالله خدای بزرگ یه کار خوب نصیبت کنه 🥰

قربونت برم عزیزم ممنونتم.. موفق باشی همیشه😘❤😍