2777
2789
عنوان

یائسگی ودرد استخوان

2120 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من چهار ماهه پریودم نا منظم شده یعنی یه بار لکه بینی  یه بار چند روز خونریزی موهام شدید می ریزه و تو این مدت درد پراکنده استخوان بخصوص لگن و پا هم دارم دکار رفتم قرص هورمونی داده ...همه چیز به کنار این استخوان درد خیلی اذیتم می کنه کسی تجربه ای نداره ...من ۴۲ سالمه

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
سلام عزیزم الآن تاپیک رو خوندم.شما ازمایش هورمون زنانه دادید؟؟؟؟

سلام مهربون بعد از دریافت دو دوره داروی هورمونی و درمان نشدن امروز صبح آزمایش دادم و همین حالا جوابشو گرفتم و جوابش میگه که دارم یائسه میشم...دو روز دیگه هم نوبت سونو دارم بعد جوابارو به دکتر نشون بدم ببینم چی میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربون بعد از دریافت دو دوره داروی هورمونی و درمان نشدن امروز صبح آزمایش دادم و همین حالا جوابش ...

سلام دوست عزیز.

من هم در دوران پیش یائسگی هستم تمام انگشتان دستم و پاهام درد می‌کنه کاملا بی دلیل 

سلام دوست عزیز.من هم در دوران پیش یائسگی هستم تمام انگشتان دستم و پاهام درد می‌کنه کاملا بی دلیل

عادیه عزیزم..منم دچارشم...امان از مشکلات ما زنا

بعد از یایسگی از بین می‌ره یا به نظرتون میمونه باهامون

انشاالله نمی مونه ...خودتو سرگرم کن عزیزم این موارد طبق تجربه من بیشتر جنبه روانی داره تا جسمی یعنی بدن درد ناشی از اون تغییرات خلق و خوی و افسردگی ناشی از یائسگی هست