میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁 حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍 میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤ ممنون میشم ازت🙏🏻😇 ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حوصله میخواد که قشنگ دفترچه رو بررسی کنی بعد ببینی کدوما رو مجازی در چه دانشگاه و چه شهری بعد ببینی خوابگاه و شهریه داره یا نه بعدم جدا کنی و بر اساس علاقت از یک تا ۱۵۰ وارد کنی تو سایت کدرشته هارو
هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بینیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیدهام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهرهمند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آنکه به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاریام را برطرف کن و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاریام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجهای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)
برای اینکه بخوایم یکم تجربه داشتع باشیم دفترچه های سالای قبلو دانلود کنم خوبه؟؟ معلومم میشه م ...
اره، رتبتو تو سایت هیوا و قلمچی بزن ببین چه رشته هایی مجاز میشی بعد برو تو دفترچه ببین اون رشته رو کدوم استان چه دانشگاهی داره و خوابگاه اگه میخوای داره یا نه
مشاور کار خاصی نمیکنه و فقط چیدمان رو براساس علاقه انجام میده.
رشته هات رو به علاقه ت بچین
۱_...
۲_
و بعدش هم دانشگاه استان خودت و استان های اطراف یا دورتر
هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بینیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیدهام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهرهمند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آنکه به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاریام را برطرف کن و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاریام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجهای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)
آخه یطوری میگن با رتبه بد هم تونستن دانشگا دولتی با مشاور بیارن که
بستگی داره منظور از رتبه بد چی باشه.
وگرنه معجزه که نمیکنه.