2777
2789

سلام

من پدرو مادرم دقیقا ۲۲ ساله دارن از پدربزرگ و مادربزرگم مراقبت میکنن و خرجشونو میدن 

بعد ۲۲ پیش سن پدرم زیاد نبود ک اومدن اینجا(از ی شهر دیگه) و اونموقع بابابزرگم خونه خرید و به نام خودش موند و ما اونجا زندگی میکنیم حالا ک بابابزرگم خیلی سنش بالاست خود بابابزرگم ب بابام میگه ببر بزن خونه رو به نامت و پدر من نمیره...

هرچقدر ما میگیم نمیره...

یعنی از عموهام میترسه ته دلش ک جرعت نداره؟؟(یعنی رو اعصابمه این سادگیش)

بخدا پدر بزرگم خیلی پیره میترسم پسفردا بدون خونه بمونیم بعد از فوتش چون نمیتونم ب عموهام و ... اعتماد کنم که...

حالا من چنتا سوال دارم

۱_ وکالتی کردن چه فرقی با به نام زدن داره؟بعد از فوت پدربزرگ میشه با وکالتی کردن صاحب خونه شد؟؟

۲_ اگه بخواد به نام پدرم بزنه خودش تنهایی میتونه

یا از بقیه فرزندانش هم باید به عنوان شاهد باشن؟(اخه سنش خیلی بالاست شاید قبول نکنن)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارث باید بین همه بچه‌ها یکسان تقسیم بشه، شما هم ۲۲ ساله رایگان تو این خونه نشستین، مطمئناً عموهات راضی نیستن و مالی که پشتش اه و حسرت باشه خیر و برکت نداره

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

پدرتون که نباید حق بقیه رو پایمال کنن هرچقدرکه پدرشون بگه معلومه بقیه بچه ها هم خیلی ناراحت میشن .اما پدربزرگ میتونه بامدرک مثلا دوبار سهمشو بده وبه بقیه بچه هاشم بگه 

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.
راضیش کنید به هر نحوی شده بزنه  واقعا انصاف نیست اینهمه سال شما ازش مراقبت کردید اونیکی بچه ها ...

دقیقا همینه تمام این سال ها همه کاراشونو ما کردیم اونا نگفتن بابامون دور از جون زنده است مرده است بعد واسه ارث پاشن بیان...

همه باید امضا کنن؟ میخواد بزنه به نام پدرم

یک سوم از اموال قابل به ارث رسیدن هست 

دقیقا نمیدونم اما اگه فقط این دارایی رو داره ممکنه عموها شکایت کنن 

وکالتی هم اصلا سند معتبری نیست و داستان داره

دقیقا همینه تمام این سال ها همه کاراشونو ما کردیم اونا نگفتن بابامون دور از جون زنده است مرده است بع ...

میفهمم چی میگی 

نیازی به امضای بقیه نیست 

این خونه مال پدربزرگته و خودش میتونه بزنه بنام شما 

دقیقا مثل منو خالم،واقعا روم نمیشه از دایی هام

وکالت بعد فوت باطل میشه

اگه مشکل حافظه نداشته باشه و در کمال سلامت به نام زده باشه ،هیچ کسی کاری از دستش بر نمیاد،اختیاج هم به هیچ کدوم از عموهات نیست