2777
2789

بچه ها بدبخت شدم گوشیم کنارم بود چن قطره اب ریخت رو صفحش رفته تو اون سوراخای مال صداش سریع خشکش کردن بعد الان موزیک گذاشتم دیدم صدا خوب نمیاد چه غلطی کنم حالا داداشم بفهمه میکشتم تروخدا اگه میدونید بگید چیکار کنم درست شه

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

سشو آر بکش آبش خشک بشه البته باد سرد

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاموش کن بزار داخل سطل برنج 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بذار تو برنج

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
یعنی اب از سوراخاش میاد بیرون؟بخدا با حوله هم خوشکش کردما نمیدونم چطور شد

برنج نمشو میکشه سه چهار ساعت بزار داخلش بمونه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خاموشش کن سشوار بگیر روش بعد باتریشو دربیار ببر بذار تو دبه برنج بذار ۴.۵ ساعت بمونه

سریع پاکش کردم هیچیش نی فقط اب رفت تو سوراخای بی صاخاب شدش صدا بد میاد وقتی اهنگ پلی میکنم

گوشی من ی بار افتاد توی آب کامل رفت ته سینک...

خاموشش کردم سریع گذاشتمش تو ی کاسه برنج صبح درش آوردم مشکلی نداشت

البته باید برنجارو بریزی دور😖

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
گوشی من ی بار افتاد توی آب کامل رفت ته سینک... خاموشش کردم سریع گذاشتمش تو ی کاسه برنج صبح درش آورد ...

تو سطل برنج نمیتونم بزارمش مامانم میفهمه🥴