2777
2789

بچه ها دوماه سقط کردم پری قبلی کامل دفع نشد الانم پری هستم میخوام بدون دارو دفع بشه کلی دمنوش خوردم وراه رفتم داخل رحمم خالیه فقط یه مقدار دهانه رحم گیرکرده چکارکنم اگه میدونین راهی چیزی هست بگین میترسم بازم دفع نشه یموقع عفونت کنه

دکتر برو عزیزم خودت سقط کردی ؟؟؟منم سقط داشتم دارو دادن بهم کامل دفع نشد آخرش رفتم کورتاژ

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر برو عزیزم خودت سقط کردی ؟؟؟منم سقط داشتم دارو دادن بهم کامل دفع نشد آخرش رفتم کورتاژ

خود به خود خودش میوفته کلن چندبارباردارشدم همشون به دوماه نمیکشین خودشون میوفتن

وای نه توروخدا کورتاژ نمیتونم  بازقرص بهتره

می‌ترسی مگ ؟؟؟دردی ندارع

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
این قرصی که داروخانه ها میدن چی هست که تو واژن باید بزاری دفع بشه 

غیر قانونی نمیدن فک کنم چرا نمیری بیمارستان بستری بشی اونجا دارو میدن بهت

نمیدونم والله سری آخر رفتم سونو شکم رحم دید گفت کاملا تخلیه شده چیزی نیست ولی خودم دست میزنم حس میکنم چیز سفتی دهانه رحمم گیر کرده 

نمیدونم والله سری آخر رفتم سونو شکم رحم دید گفت کاملا تخلیه شده چیزی نیست ولی خودم دست میزنم حس میکن ...

خب وقتی سونو میگ چیزی نیس حتمن چیزی نیس دیگ

به شوهرم گفتم دیگه کلن تخلیه شده چیزی نیست ولی ازشانسم یکم مونده اوضاع مالیمون یکم ریخته به هم نمیدونم کی برم باز