2777
2789
عنوان

دانشجوهای اهواز میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دانشگاه شهر خودم ک خیلی راحت تر قبول میشم ولی میخوام بره دانشگاه تیپ بهتر

اهواز شهر خوبیه.مردمش خونگرمن.ولی برای رفت و آمد فکر کنم یکم اذیت بشی.نمیدونم اتوبوس مستقیم هست تا اهواز یانه

عزیزم دانشگاه شهر خودم ک خیلی راحت تر قبول میشم ولی میخوام بره دانشگاه تیپ بهتر

اها برای همین تعجب کردم ،محیط دانشگاه خیلییی قشنگه پر از گل های آفتاب گردون لاله و ..... درخت های مختلف خیلی بزرگه ، غذا شم تا ۴ ، ۵ پیش عالی بود از بعد کرونا یکم بد شده.. موفق باشی🌱💚 

اگر دوست داشتی بگو رتبتت و ترازت چند شد؟

ترازت چند شد ؟ هر دوتاش؟

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
اهواز شهر خوبیه.مردمش خونگرمن.ولی برای رفت و آمد فکر کنم یکم اذیت بشی.نمیدونم اتوبوس مستقیم هست تا ا ...

اتوبوس نیست ولی سواری زیاد هست

من فقط میترسم خوابگاهاش خوب نباشه😫

شرایط خوابگاهاش خوبه؟ منظورم امکانات و نظافت و غذا و ایناست

از سایت دانشگاه سرچ  کن 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
منابعت را میگی

ریاضی آریان حیدری و کتاب خودش(هرکول)

فیزیک خیلی سبز و برای فصل اول دوازدهم یحیوی دیدم

شیمی مبتکران و برای فصل اول دوازدهم و فصل دوم یازدهم بابایی دیدم

زیست خیلی سبز و آی کیو

برای جمع بندی هم موج آزمون و کنکوریوم داشتم

سلام میشه راهنماییم کنی راجب تست زماندار که از کی شروع کردی؟

و نحوه مدیریت آزمون چطور بود ؟

تحلیل ازمون چقدر طول میکشید؟

اگه جایی مشکل علمی داشتی چیکار میکردی جواب میداد؟

سلام میشه راهنماییم کنی راجب تست زماندار که از کی شروع کردی؟  و نحوه مدیریت آزمون چطور بود ؟ ...

تست زماندارو از عید حدودا بشکل مبحثی شروع کردم ولی خب از شهریور ازمون میدادم و مدیریت زمان میکردم

برای هر درس تایم ازمون و بازگشت گذاشته بودم مثلا زیست ۳۰ دقیقه ازمون میزدم و یه ربع برمیگشتم و سوالایی ک علامتدار کرده بودمو سعی میکردم حل کنم

تحلیلم به ازمونم بستگی داست اگه ازمونمو خوب داده بودم نهایتا ۱.۳۰ تا ۲ ساعت ولی اگه خراب کرده بودم دو روزی طول میکشید

فیلم اموزشی میدیدم و از منابع مختلف درسنامه میخوندم