2789
عنوان

دلم میخواد فرار کنم

294 بازدید | 9 پست

جایی برم که هیچ تظاهری نباشه

هیچ بی معرفتی نباشه

مجبور نشم آدمایی که غیر از تحقیر و دل شکستن کاری بلد نیستن رو تحمل کنم 

مجبور نشم بابت چیزایی که دست خودم نبوده ب کسی جواب پس بدم

مجبور نشم 

آدمای فرصت و دورو رو تحمل کنم

خودم باشم و خودم 

و یکی باشه مثل این فیلما گاهی با هم حرف بزنیم 

چایی بخوریم

درد و دل کنیم 

گریه کنیم 

فیلم ببینیم

و...

هی دنیای بزرگ خواسته ی بزرگیه؟ 

من فقط دیگه نمیخوام آدمایی که روح و روانم رو نابود کردن ببینم 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسم کاربریت منو یاد ادریانا چیچک میندازه😂

نمیشناسم ولی معنیش میشه غنچه ی زخمی:)

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
ادمایی که روانت رو نابود کردن رو نابود کن این راه خوشبختیه

نمیتونم هم خونم ان

میتونی همونطور که اونا تونستن

میدونی ی بخشی از وجودم آرامش میخواد شدیدا و واسه رسیدن به آرامش باید ببخشم 

ی بخش از وجودم انتقام میخواد

من هنوز بین این دو بخش در نوسانم:)

میدونی ی بخشی از وجودم آرامش میخواد شدیدا و واسه رسیدن به آرامش باید ببخشم  ی بخش از وجودم انت ...

بخشش کار ادمای ضعیفه

چون بخشش واقعی وجود نداره

مگه میشه من بزنم تو گوشت فحش خارمادر بهت بدم تحقیرت کنم بعد تو از ته قلبت منو ببخشی

نه فقط از روی ضعف میتونی ادای بخشیدن رو در بیاری

پس بهت توصیه میکهم انتقام بگیر

بخشش کار ادمای ضعیفه چون بخشش واقعی وجود نداره مگه میشه من بزنم تو گوشت فحش خارمادر بهت بدم تحقیرت ...

عزیزم میشه ولی شرط داره

اینکه طرف از ته قلبش پشیمون باشه و دیگه هیچ وقت اون تجربه رو برات تکرار نکنه اما متاسفانه دوروبریای من حتی خودشونو مقصر نمیدونن چ برسه به پشیمونی و هزاران بار تکرار میکنن

منم دوست دارم برم فقط