2777
2789
چرا میخای شاین دار بشه?شاین رو لباس میمونه من خودم بدون شاین میخرم همیشه

سلام. یک سوال. بهم نخندین بادی اسپلش فرقش با اسپری چیه؟

منظورم اینه که خب آدم اسپری یا عطر و ادکلن استفاده میکنه. چه کاریه بادی اسپلش بزنه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخای شاین دار بشه?شاین رو لباس میمونه من خودم بدون شاین میخرم همیشه

من خیلی دوس دارم روی بدنم بزنم و برق برقی شه یه حس خوبی بهم میده بادی اسپلش واسه بدنه واسه لباس نی روی بدن تا ۲۴ ساعت میمونه ولی حیف شاینش رو تموم کرده بود ساده رو خریدم

سلام. یک سوال. بهم نخندین بادی اسپلش فرقش با اسپری چیه؟ منظورم اینه که خب آدم اسپری یا عطر و ادکلن ...

بآدی اسپلش روی بدن میزنی و بوش بیشتر میمونه 

ادکلن باید روی هر لباس بزنی و بوش زود میپره

بآدی اسپلش روی بدن میزنی و بوش بیشتر میمونه  ادکلن باید روی هر لباس بزنی و بوش زود میپره

آخه دوستم بادی اسپلش میزد خیلی خیلی ملایم بود بوش.

خب نمیشه عطر یا اسپری رو به بدن زد؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بآدی اسپلش برای بدنه عطر و ادکلن و  برای لباس

ممنونم

آخه دوستم بادی اسپلش میزد خیلی خیلی ملایم بود بوش. خب نمیشه عطر یا اسپری رو به بدن زد؟

تمام این محصولات بر پای الکل هستن 

میزان الکل شون باهم فرق میکنه 

و این باعث مقدار موندگاریشون میشه 

عطر ها و ادکلن ها و ادوپرفیوم ها و اسپری ها  برای موندگاری روی لباس طراحی شدن 

بادی اسپلش برای موندگاری روی بدن طراحی شده الکل بیشتری داره مایع هست 

اما مثلا اسپری خب مایع نیست و اگر به تن بزنید موندگارش کمترهست... 

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
تمام این محصولات بر پای الکل هستن  میزان الکل شون باهم فرق میکنه  و این باعث مقدار موندگ ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم. لطف کردی